tromaktiko: Ερώτηση σε ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Ερώτηση σε ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ



Από τα λίγα πράγματα που γνωρίζω γύρω από το θέμα με τα ΤΑΞΙ θέλω να κάνω μερικές ερωτήσεις στους αγαπητούς ταξιτζήδες.Αν κάτι από τα παρακάτω δεν ισχύει, τότε ζητώ συγγνώμη για το άρθρο:

    1. Το κράτος πλέον έχει σταματήσει να δίνει άδειες ΤΑΞΙ και ο μόνος τρόπος για να την αποκτήσεις είναι να την αγοράσεις από κάποιον προηγούμενο κάτοχο,σωστά?

    2. Βάση των τιμών που πουλούσε το κράτος τις άδειες, όταν τις πουλούσε, ποια θα ήταν σήμερα η τιμή μιας άδειας ΤΑΞΙ ? Μήπως θα ήταν ακόμα και κάτω των 50 χιλιάδων Ευρω?

    3. Ποιος ανέβασε από μόνος του τις τιμές? Μήπως οι ίδιοι οι ταξιτζήδες? Μήπως όλοι πουλάνε "ΑΕΡΑ" μαζί με την άδεια για το ΤΑΞΙ και οι τιμές που ακούω φτάνουν μέχρι και τις 220 χιλιάδες Ευρω?

    Άρα δεν φταίμε εμείς που αγοράσατε "ΑΕΡΑ" για 170 χιλιάδες ευρώ και πάνω, που προσωπικά το θεωρώ λογικό και νόμιμο να υπάρχει "αέρας" σε όλες τις πωλήσεις επιχειρήσεων αλλά εκεί είναι και το ρίσκο.Τώρα αν κάποιοι πολιτικόι σας έταξαν άλλα, μου φένεται πολύ παράξενο που δεν τήρησαν την υπόσχεσή τους!!!

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!