tromaktiko: Δούλευαν σε κοσμηματοπωλεία για να τα κλέβουν

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Δούλευαν σε κοσμηματοπωλεία για να τα κλέβουν



Συνελήφθησαν, στις 9-8-2011 το πρωί στη Πάτρα, δυο ημεδαπές γυναίκες, αδελφές, ηλικίας 49 και 40 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενες για διάπραξη ληστείας και...
κλοπών κατ΄ εξακολούθηση. Ειδικότερα, η 49χρονη και 40χρονη χθες (9-8-2011) το πρωί στη Πάτρα, με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν από χρυσοχοείο ένα χρυσό δακτυλίδι αξίας 500 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή.
Οι συλληφθείσες ακολουθήθηκαν από 59χρονη υπάλληλο του χρυσοχοείου, η οποία κατάφερε να τις ακινητοποιήσει σε κοντινή απόσταση και να πάρει πίσω το αφαιρεθέν δακτυλίδι αφού προηγουμένως η 49χρονη και η 40χρονη της είχαν ασκήσει σωματική βία για να το κρατήσουν.
Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης Πατρών που ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό προσέτρεξαν στο σημείο όπου και τις συνέλαβαν.
Από την Αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών προέκυψε ότι οι συλληφθείσες με την ίδια μέθοδο είχαν διαπράξει άλλες δυο κλοπές σε χρυσοχοεία της Πάτρας. Ειδικότερα:
Την 15-7-2011 το απόγευμα στη Πάτρα, είχαν αφαιρέσει από χρυσοχοείο, με τη μέθοδο της απασχόλησης, ένα χρυσό μενταγιόν με λιροθήκη, δυο χρυσά δακτυλίδια και ένα χρυσό σταυρό συνολικής αξίας 2000 ευρώ.
Την 20-7-2011 το μεσημέρι στη Πάτρα, είχαν αφαιρέσει από χρυσοχοείο, με τη μέθοδο της απασχόλησης, έξι χρυσούς σταυρούς και δυο χρυσές αλυσίδες συνολικής αξίας 2000 ευρώ.
Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στο κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!