tromaktiko: Παρελθόν θα αποτελούν τα προβλήματα ύδρευσης στην Πάφο

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Παρελθόν θα αποτελούν τα προβλήματα ύδρευσης στην Πάφο



Το υδρευτικό πρόβλημα που λόγω υψομετρικών διαφορών αντιμετωπίζουν περιοχές της δημαρχούμενης περιοχής Πάφου, επιλύεται στο άμεσο μέλλον.

Η ολοκλήρωση της κατασκευής της νέας υδατοδεξαμενής στο Μέσα Χωριό, αναμένεται να επιλύσει οριστικά το πρόβλημα πολλών περιοχών της πόλης, ενώ η Επιτροπή Υδατοπρομήθειας του Δήμου αποφάσισε την κατασκευή και άλλης μιας υδατοδεξαμενής για αντιμετώπιση αντίστοιχων προβλημάτων σε άλλες συνοικίες της πόλης.

Η πρόεδρος της Επιτροπής Υδατοπρομήθειας του Δήμου Πάφου, Πίτσα Παπαδοπούλου, ανέφερε ότι η νέα υδατοδεξαμενή στο Μέσα Χωριό θα είναι έτοιμη να παράσχει άμεσα λύση στο σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν αρκετά σημεία της πόλης λόγω υψομετρικών διαφορών και άλλων προβλημάτων άσχετων με την επάρκεια υδάτων.

«Πρόκειται για έργο χωρητικότητας 750 κυβικών μέτρων νερού», τόνισε, «μέσω του οποίου θα καλυφθεί μονίμως το πρόβλημα υδροδότησης σε περιοχές της πόλης μας που λόγω διαφοράς υψομέτρου έχουν σήμερα πρόβλημα στον τομέα αυτό. Τέτοιες περιοχές είναι το Δασούδι, τα Πετρίδια καθώς και άλλες παραπλήσιες περιοχές».

Η κ. Παπαδοπούλου ανέφερε επίσης ότι σε μια από τις τελευταίες συνεδρίες της Επιτροπής Υδατοπρομήθειας του Δήμου Πάφου, αποφασίσθηκε όπως αρχίσουν προσπάθειες εντοπισμού διαθέσιμου τεμαχίου γης στη δημαρχούμενη ή στην περιαστική περιοχή όπου θα κατασκευασθεί άλλη μια υδατοδεξαμενή.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!