tromaktiko: Τσακώθηκαν μπροστά στις κάμερες

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Τσακώθηκαν μπροστά στις κάμερες



Τσακωμός μπροστά στους δημοσιογράφους, με αποχώρηση ηθοποιού, από τη συνέντευξη Τύπου!
Συνέβη χθες το μεσημέρι στο ξενοδοχείο "Αστέρας"...κατά την συνέντευξη Τύπου που έδινε ο θίασος της «Λυσιστράτης» για τις παραστάσεις της Πάτρας.
Στο πάνελ βρίσκονταν, ο Πολιτιστικός Σύμβουλος του Φεστιβάλ Πάτρας, Ανδρέας Ανδριόπουλος και οι ηθοποιοί, Θύμιος Καρακατσάνης, Γιώργος Κωνταντίνου, Βασίλης Τσιβιλίκας, Γιώργος Παρτσαλάκης και Βάσια Τριφύλλη.
Όταν η Βάσια Τριφύλλη πήγε να απαντήσει σε ερώτηση δημοσιογράφου, ο Θύμιος Καρακατσάνης της είπε ότι δεν χρειάζεται συμπλήρωμα η δήλωσή του. Τότε, μπροστά στους εμβρόντητους δημοσιογράφους, η κα Τριφύλλη, νιώθοντας θιγμένη και προσβεβλημένη από την συμπεριφορά του συναδέλφου της, αποχώρησε ιδιαίτερα ενοχλημένη από την αίθουσα.
Μάταια ο Θύμιος Καρακατσάνης προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις με μια χιουμοριστική ατάκα, ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα της είπε φωναχτά και ενώ εκείνη αποχωρούσε από τον χώρο: «Σου είπε κανείς να μην μιλάς;» Πάντως λίγες ώρες αργότερα, έπαιξαν δίπλα-δίπλα στην σκηνή του Αρχαίου Ωδείου και μάλιστα ...ασπάζονταν, όπως επέβαλαν οι ρόλοι τους!
www.mychannel.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!