tromaktiko: Σχετικά με: "Εν Αθήναις...στην Κινέζικη παραγορά!"

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Σχετικά με: "Εν Αθήναις...στην Κινέζικη παραγορά!"



Γράφει " Αλήθεια αυτό το έρημο το Κράτος τι κερδίζει από αυτούς;"  Γιατί τι κερδίζαμε εμείς οι μιαθωτοί τόσα χρόνια από τα...(αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/08/blog-post_4018.html)
αντίστοιχα εμπορικά καταστήματα; Κέρδιζαν έως και 200%, υψηλές τιμές, μας ρουφούσαν κυριολεκτικά το αίμα, και ..αμφιβάλλω αν πλήρωναν και τούς ανάλογους φόρους.....
Πληρώνουν τώρα, την αναλγησία τους, τούς βλέπω να κλεινουν ένα - ένα τα εμπορικά καταστήματα στην Αθήνα, αλλά πως να τούς λυπηθώ ; Μιά ζωή τίς τιμές τίς είχαν στα ύψη... Θέια δίκη!  Με τα κινέζικα, βολευτήκαμε κάπως την εποχή αυτή της οικονομικής ανέχειας. Μας βοηθούν πραγματικά. Φοράς , - έστω το ..πλαστικό παπούτσι, κάνει όμως 10 με 15 Ε, μέχρι να ..χαλάσει θα χουν περάσει τουλάχιστον 2 χρόνια, ε, όλο και η ελπίδα υπάρχει! Και μετά διδάσκεσαι και από τούς Κινέζους.. Συστηματικοί, ουσιαστικά " διηθούν" το περιβάλλον τους, σίγουρα από κάπου κατευθύνονται, μάλλον από την Κίνα, την κυβέρνηση ίσως, αλλα... τουλάχιστον στην Ελλάδα δεν πρέπει να ανησυχούμε! Το άτιμο το Ελληνικό DNA, είναι ..μάστορας σε αυτά ! Δεν διηθείται με ..τίποτα ! Αλλωστε στην Αμερική, οι πρώτες γενιές μεταναστών είναι και οι ..πρωτοι διδάξαντες... μάλλον αδύνατον να μας ..διηθήσουν ! .. Το λέει και ο Εθνικός μας υμνος, - πολύ επίκαιρος στίς μέρες μας " μόνο λίγο καιρό ξαποστένει, καί πρός την δόξα τραβά "! Αφήστε τους λοιπόν, να μας ξελασπώσουν αυτή την εποχή... σε λάθος χώρα είναι για τα υπόλοιπα!

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!