tromaktiko: Παιδικοί σταθμοί στο Χαϊδάρι

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Παιδικοί σταθμοί στο Χαϊδάρι



Οπως ενημερώθηκα σήμερα οι παιδικοι σταθμοι του Δημου Χαιδαρίου δεν ειναι σίγουρο ποτε θα ανοιξουν γιατι δεν εχουν ακόμα πάρει εγκριση για προσληψεις προσωπικού.
Ως εδω καλώς, όλοι γνωρίζουμε τα προβληματα που αντιμετωπίζουν οι Δημοι. Η έτσι τουλάχιστον πίστευα. Σ επικοινωνία μου με το Υπουργείο μου επιβεβαίωσαν ότι η απόφαση είναι προς υπογραφή από τρείς υπουργους (μεταξύ των οποίων και ο κύριος Παγκαλος) με θετική εισηγηση από το Υπουργείο. Λεω ρε παιδια και εμεις τι να κάνουμε με τα παιδιά μας? Με πληροφόρησαν λοιπόν ότι επειδη αναμένεται εγκριση έχουν στείλει έγγραφο στους Δήμους να προχωρήσουν σε δίμηνες άμεσες προσλήψεις προκειμένου να λειτουργήσουν οι σταθμοί.
Ομως ο Δήμος και συγκεκριμένα η αντιδήμαρχος κοινωνικών υποθέσεων, οι οποία είναι σε άδεια, έχει πάρει την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ (δεν είναι δική μου η φράση- αλλα υπαλλήλου του δήμου), να μη χρησιμοποιήσει αυτό το θεσμικό εργαλείο γιατί προφανώς θέλει να παιξει πολιτικά παιχνιδακια και να παρουσιάσει μια αχρηστη κυβέρνηση.
Και ερωτώ: Πως παιζετε κύριοι με τις ζωες τόσων ανθρώπων??????τόσων παιδιών?????
Κύριοι Υπουργοί πότε περιμένετε να υπογράψετε την απόφαση?????
Κύριε Δήμαρχε τους πολίτες σας θίγετε με αυτά που κάνετε...αυτους που παρακαλούσατε πέρισυ τετοιες μέρες για τα ψηφουλάκια τους και τους έχετε απογοητεύσει πολλάκις από τότε...
Κυρία αντιδήμαρχε όταν γυρίσετε από τις διακοπές σας ξανακοιτάξτε το θέμα...
Δεν τα στέλνουμε για πλάκα τα παιδακια μας στους παιδικούς, έχουμε ανάγκη για να μπορούμε να πάμε στη δουλειά μα (οσοσ ακόμα την έχουμε)

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!