tromaktiko: Επιτυχές το σεμινάριο προετοιμασίας Διαιτητών στο Καρπενήσι

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Επιτυχές το σεμινάριο προετοιμασίας Διαιτητών στο Καρπενήσι



Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Καρπενήσι 26/27 κ’ 28 Αυγούστου 2011 το Σεμινάριο Προετοιμασίας Διαιτητών ΕΠΣ Αιτ/νίας.
Συμμετείχαν σε αυτό 70 εν ενεργεία διαιτητές καθώς και μεγάλος αριθμός Παρατηρητών Διαιτησίας και Εκπαιδευτών.Παρών στις εργασίες του σεμιναρίου ήταν ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτ/νίας Κος Παπαχρήστος Παναγιώτης , ο ταμίας της ΕΠΣ Κος Παπαχαραλάμπους Χρήστος καθώς και το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣ Κος Λαγούδης Γεώργιος.

Επίσης παρών ήταν και οι πρώην αρχιδιαιτητές της ΕΠΟ κ.κ. Βασίλειος Νικάκης και Βασίλειος Τεροβίτσας.
Κύριος Ομιλητής του σεμιναρίου ήταν το μέλος της ΚΕΔ/ΕΠΟ και Διεθνής ΠαρατηρητήςΚος Αθανάσιος Μπριάκος.
Όλα τα μαθήματα έγιναν με σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα με την αντίστοιχη προβολή φάσεων-περιπτώσεων για την καλύτερη εμπέδωση από τους νέους διαιτητές, όπως προβλέπεται από την ΚΕΔ/ΕΠΟ.Στο σεμινάριο κλήθηκε και βραβεύθηκε ο Παλαίμαχος Διαιτητής Κος Ιωάννης Ζάρας , για την προσφορά του στην Ελληνική Διαιτησία και για την πρό ετών έμπνευσή του για την πραγματοποίηση του σεμιναρίου προετοιμασίας Διαιτητών Αιτ/νίας στο Καρπενήσι.
Μέσα από το δελτίο εκφράζουμε την ικανοποίηση της ΕΔ/ΕΠΣΑιτ/νίας προς τους συμμετέχοντες, για την πιστή τήρηση του προγράμματος και την άψογη συμπεριφορά τους συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην απόλυτη επιτυχία του σεμιναρίου.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!