tromaktiko: Η ώρα του Φέισα!

Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Η ώρα του Φέισα!



Με τον Λιούμπομιρ Φέισα να ακολουθεί το μεγαλύτερο μέρος της σημερινής προπόνησης το Ολυμπιακού, ολοκληρώθηκε το πρωινό πρόγραμμα του Βαλβέρδε, και πλέον ο Σέρβος ετοιμάζεται για το φιλικό με τον ΠΑΣ. Χωρίς τους διεθνείς λόγω των εθνικών ομάδων η προπόνηση. Διήμερο ρεπό έδωσε ο Βάσκος στους «ερυθρόλευκους».

Η ώρα που ο 23χρονος Σέρβος, Λιούμπομιρ Φέισα, θα δείξει τις ικανότητές του στο χορτάρι πλησιάζει καθώς σήμερα έβγαλε μεγάλο μέρος της προπόνησης του Ολυμπιακού με τον Βαλβέρδε να ικανοποιείται ιδιαίτερα με αυτή την εξέλιξη. Πλέον θεωρείται πολύ πιθανό πως ο Φέισα όπως και ο Γέστε θα «μπουν» στην αγωνιστική δράση στο επόμενο φιλικό του Ολυμπιακού στα Γιάννενα με τον νεοφώτιστο ΠΑΣ.

Κατά τα άλλα, η προπόνηση ολοκληρώθηκε χωρίς κάποιο πρόβλημα, ενώ από αυτήν απουσίασαν οι διεθνείς που θα ενσωματωθούν στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα λόγω των αναμετρήσεων των εθνικών ομάδων την προσεχή Τετάρτη, για τα διεθνή φιλικά. Μάλιστα, ο Βαλβέρδε, έδωσε και διήμερο ρεπό στους υπόλοιπους παίκτες του και οι προπονήσεις θα συνεχιστούν από το πρωί της Τετάρτης (9:00).

www.katimagiko.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!