tromaktiko: Το σημερινό κουπόνι

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Το σημερινό κουπόνι



Πλούσιο σε συμμετοχές το κουπόνι της Πέμπτης στο οποίο κυριαρχούν οι ρεβάνς του τρίτου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ. Η διοργάνωση μέχρι σήμερα έχει δώσει πολλές εκπλήξεις, αλλά και περίεργα αποτελέσματα και θέλει προσοχή και σωστή εκτίμηση για το ενδιαφέρον που θα δείξουν ορισμένες ανώτερες ομάδες. Διαβάστε αναλυτικά στο Kingbet.gr


Τα μεγαλύτερα φαβορί του προγράμματος είναι η αγγλική Φούλαμ που παίζει στο 1.15 και στο 1.20, η Αούστρια Βιέννης που βρίσκεται στο 1.40, ο Ερυθρός Αστέρας στο 1.25, η Μακάμπι Τελ Αβίβ στο 1.35, και η Ντιναμό Τυφλίδας στο 1.30 και στο 1.35. Πολλές προτιμήσεις θα έχουν οι νίκες της Ελφσμποργκ, της Ατλετικο Μαδρίτης, της Μπρόντμπι, της Χέλσινγκμποργκ, του ΠΑΟΚ, και της Χαρτς, ενώ δέχτηκε πιέσεις και το διπλό της Μάιντζ που μετά το 1-1 θέλει κυρίως τη νίκη για να πάρει την πρόκριση.

Μεγάλη πτώση παρατηρείται στο διπλό της Ανόρθωσης που αν και έχασε με 0-2 στον πρώτο αγώνα, είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη επί της Ραμποτνίσκι με το διπλό να υποχωρεί και στο 1.70 και ήδη έγινε αλλαγή τιμής στο κουπόνι του ΟΠΑΠ. Ισχυρή πίεση προς το 2.00 δέχεται και το διπλό της Παλέρμο που μετά το 2-2 του ματς της Σικελίας, θέλει κυρίως το διπλό μέσα στην έδρα της ελβετικής Τουν.

Πιέστηκε στο 1.80 το διπλό της Ντιναμό Βουκουρεστίου, στο οποίο έγινε αλλαγή απόδοσης στο κουπόνι του ΟΠΑΠ και έπεσε και στο 2.00 το διπλό της Σάλτσμπουργκ. Υποχωρεί σε αρκετές εταιρείες το διπλό της Σλασκ και κάτω από το 2.60 και παρατηρείται αισιοδοξία για το διπλό της Γιουνγκ Μπόις στο 2.40 και στο 2.30. Πιέσεις δέχτηκε και το διπλό της Καρπάτι που κινήθηκε προς το 1.80.

Για το πρωτάθλημα Σουηδίας η Γκέτεμποργκ θα υποδεχτεί την ΑΙΚ Στοκχόλμης και επικρατεί έντονη αισιοδοξία για τη νίκη των γηπεδούχων με τον άσο να υποχωρεί στο 2.10 και στο 2.00.

Τέλος, στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας δυνατό στήριγμα είναι η γηπεδούχος Σάο Πάολο στο 1.35 και 1.40, ενώ τον πρώτο λόγο διαθέτει και η γηπεδούχος Ατλέτικο Γκοϊνιένσε με τον άσο να υποχωρεί και κάτω από το 2.00. Φαβορί και η γηπεδούχος Φλουμινένσε που θα υποδεχτεί την Ιντερνασιονάλ με τον άσο στο 1.95 και στο 2.00.

www.kingbet.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!