tromaktiko: «Βλέπει» Παπαλουκά η Εφές!

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

«Βλέπει» Παπαλουκά η Εφές!



Την περίπτωση του διεθνούς πρώην αρχηγού του Ολυμπιακού Θοδωρή Παπαλουκά εξετάζει σοβαρά η Εφές Πίλσεν γιατην ενίσχυσή της στις θέσεις των γκαρντ.

Το όνομα του Θοδωρή Παπαλουκά εξιτάρει ακόμη στην ευρωπαϊκή αγορά. Μπορεί ο μέχρι πρότινος αρχηγός του Θρύλου να έχει «πατήσει τα 34 του χρόνια, ωστόσο, πρόκειται για έναν παίκτη με ποιότητα και πολλές παραστάσεις στην Ευρωλίγκα, την οποία έχει κατακτήσει δύο φορές με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Παπαλουκάς, που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, που δεν αποκλείεται να είναι η Εφές Πίλσεν και η Κωνσταντινούπολη.

Οι παράγοντες της τουρκικής ομάδας εξετάζουν την περίπτωση του Παπαλουκά ως εναλλακτική λύση για την ενίσχυση στους γκαρντ, σε περίπτωση κατά την οποία δεν φτάσου στην απόκτηση του Αυστραλού Πάτρικ Μιλς που αγωνιζόταν μέχρι πέρυσι στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Πόρτλαντ Μπλέιζερς.

Ο Παπαλουκάς έχει θέσει σαν προτεραιότητά να παίξει σε ομάδα που θα διεκδικήσει την Ευρωλίγκα, δεδομένου ότι επιθυμεί να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο και η Εφές αποτεελί μία ομάδα που του καλύπτει τις φιλοδοξίες. Με δεδομένο ότι το επόμενο Φάιναλ Φορ φιλοξενείται στην Κωνσταντινούπολη, οι ιθύνοντες της Εφές έχουν προβεί σε πολλές σημαντικές κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ.

www.katimagiko.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!