tromaktiko: Το παλεύει για Ταμούδο

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Το παλεύει για Ταμούδο



Ο Μανόλο Χιμένεθ προσπαθεί να κάνει το μεγάλο deal και να φορτώσει την επίθεση με άλλο ένα μεγάλο όπλο φέροντας τον Ραούλ Ταμούδο στην ΑΕΚ. «Αγκάθι» το κασέ του παίκτη, για το οποίο ο τεχνικός της Ένωσης κάνει ότι μπορεί να τον μεταπείσει.

Μπορεί ο Ταμούδο να διανύει το 34ο έτος της ηλικίας του, όμως η πλούσια εμπειρία του και η αδιαμφισβήτητη ικανότητά του να στέλνει την μπάλα στο πλεκτό κάνει τους κιτρινόμαυρους να θέλουν να φέρουν στα Σπάτα τον βετεράνο γκολεαδόρ των Ισπανικών γηπέδων.

Ο Μανόλο Χιμένεθ διατηρεί καθημερινή επαφή με τον παίκτη που έγραψε τη δική του ιστορία με τη φανέλα της Εσπανιόλ και ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Σοσιεδάδ, καθώς θεωρεί ότι οι συνθήκες είναι ιδανικές για την απόκτησή του.

Το γεγονός όμως ότι το κασέ του εξακολουθεί να παραμένει υψηλό για τα δεδομένα της ΑΕΚ είναι το μεγάλο εμπόδιο και γι΄αυτό ο Ισπανός τεχνικός προσπαθεί να πείσει τον παίκτη να ρίξει τις απαιτήσεις του (έχει πέσει στις 500.000 ευρώ). Αυτό δεν είναι εύκολο να συμβεί, από την στιγμή όμως που ο Ταμούδο ακόμη δεν έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του («πολιορκείται» από Άραβες αλλά προτιμάει να μείνει στην Ευρώπη) οι «κιτρινόμαυροι» σκοπεύουν να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες που τους αναλογούν.
http://www.gazzetta.gr/

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!