tromaktiko: Το σημερινό κουπόνι

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Το σημερινό κουπόνι



Υστερεί σε αριθμό συμμετοχών το κουπόνι της Δευτέρας, όμως υπάρχουν ορισμένα ισχυρά φαβορί που αντιμετωπίζουν κατώτερους αντιπάλους και λογικά θα φτάσουν στη νίκη εύκολα ή δύσκολα. Σε αρκετά ματς οι γηπεδούχοι έχουν προβάδισμα για τη νίκη. Διαβάστε αναλυτικά στο Kingbet.gr


Κατά πολύ ανώτερη η ομάδα της Ιντερ Τούρκου από τη φιλοξενούμενη Ρόβανιεμι στη Φινλανδία και ο άσος υποχωρεί και κάτω από το 1.20 σε ορισμένες περιπτώσεις.

Στο σκανδιναβικό πρόγραμμα η πλέον αμφίρροπη αναμέτρηση είναι αυτή ανάμεσα στην Ααλμποργκ και τη Μίντιλαντ για το πρωτάθλημα Δανίας με την τιμή του άσου να φτάνει στο διαδίκτυο και στο 2.50. Προβάδισμα έχει η ΓΚΑΪΣ στη Σουηδία που δεν εμπνέει και μεγάλη εμπιστοσύνη, όμως η Χάλμσταντ είναι σε κακή κατάσταση και η απόδοση του άσου κυμαίνεται κοντά στο 1.40. Υπερέχει και η γηπεδούχος Κάλμαρ που παίζει σε τιμές κοντά στο 1.50, ενώ κάθε αποτέλεσμα δείχνει πιθανό στο Λαντσκρόνα – Χάμαρμπι με τους φιλοξενούμενους να έχουν μια σχετική υπεροχή.

Σε ματς της Β’ Γαλλίας, η Μονακό θα υποδεχτεί την Μπουλόν και είναι το φαβορί για τη νίκη με τον άσο να υποχωρεί στο 1.70. Ισχυρό στήριγμα η Μπάγερν Μονάχου στο εκτός έδρας ματς Κυπέλλου με την Μπράουνσβαϊγκ με το διπλό να παίζει από 1.25 ως 1.30, όμως θέλει προσοχή αφού το Σάββατο στο γερμανικό Κύπελλο έγιναν εκπλήξεις λόγω κακής αγωνιστικής κατάστασης των φαβορί.

Τέλος, στους αγώνες από το Παγκόσμιο Κύπελλο U20 που διεξάγεται στην Κολομβία ισχυρό φαβορί στο 1.40 παίζει η Βραζιλία που θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Αυστρίας. Δέχτηκαν πιέσεις οι αποδόσεις του Μεξικού προς το 1.80, της Αιγύπτου που κατηφορίζει στο 1.95, ενώ η Αργεντινή  που θα αντιμετωπίσει την Αγγλία έπεσε στο 1.85.

www.kingbet.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!