tromaktiko: Απάντηση σε: "Περι αύξησης της θητείας"

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Απάντηση σε: "Περι αύξησης της θητείας"



Ρε κάτι εξυπνοπούλια που υπάρχουν. Ακόμα πιστεύουν με περισσό θράσος πως το 12μηνο ή ακόμα και το 18μηνο (ΑΚΟΥ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΑΛΛΟΣ!!)...
(αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/08/blog-post_8369.html) θα μας σώσουν από τους καλούς μας γείτονες.Ρε δεν πάμε καλά που έτσι και βίξει η Τουρκία, βασικά οι ΗΠΑ μας έχουν φάει λάχανο!!!
Ρε πάρτε το χαμπάρι πλέον αυτά με το στρατό και τους γειτόνους είναι λόγια του αέρα. Η κατάσταση στην ανατολική μεσόγειο έχει αλλάξει.Τα όπλα είναι υπερόπλα.Και Ισραήλ δεν είμαστε!!!(Το Ισραήλ θέλει ακόμα ανθρώπους πολεμικες μηχανές γιατί πρέπει να στέλνει στην Παλαιστίνη συνέχεια, τσαμπέ, στρατιώτες να κάνουν την βρομοδουλειά).
Τα υπερόπλα που λέτε δεν έχουν να κάνουν με τον τρέχοντα αριθμό φαντάρων.Ναι αυτό θα μας σώσει..Άντε γεια.
Ρε ξυπνάτε!! χρόνια ελληνικό τερτίπι, όποια περιοχή δεν μπορεί να αναπτυχθέι ανοίγουμε ένα πανεπιστήμιο ή μοναδα στρατού!! Ουστ ρε!! Φαντάροι ανδρίκελα, εκπαίδευση για λεφτά πεταμένα ΧΡΟΝΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ.Αν ήθελε η κυβέρνηση ας στελέχωνε το στρατό με προσωπικό που θα πληρωνε ρε φίλε, άρτια εκπαιδευμένο, δεν είμαστε στο ΄40 που μετρούσε η αριθμητική υπεροχή του καθε στρατού και, ναι δεν συνορεύουμε με Αυστρία και ΤΙ έγινε δηλάδή??Ρε πάμε καλά?? Τι βλακεία ξυπνάει και γράφει ο κάθενας??
Επαναλαμβάνω εφόσον ο στρατός είναι περιττός σαν αριθμητική υπεροχή ατόμων/μηχανών και εφόσον πάντα όμως χρειάζονται άτομα ετοιμοπόλεμα και ικανά ας επενδύσει το κράτος σωστά είτε σε ΕΠΟΠ καλοπληρωμένους και εκπαιδευμενους είτε το πολύ κανα 2μηνο (έτσι για διάλειμμα ας πούμε για γυμναστική) σε υποχρεωτική στράτευση (και πάαααρα πολύ λέω επί προνομίων πάλι) οπου ο φαντάρος θα έρχετε θα μαθαίνει σαν ΙΕΚ τον πόλεμο και θα φεύγει (λέμε τώρα, ότι θυμάτε μετά)
Γιατί δηλαδή, κύριοι υπέρμαχοι της αύξησης, ΤΙ προσφέρει ένα 12μηνο και ένα 18μηνο
???? Ζώα σε καταστολή είναι οι φαντάροι μας και περιμένουν μια έξοδο μπας και δουν λίγο ζωή από τη βλακεία που τους παίζει ο κάθε αξιωματικός αλλά και την αφάνταστη πλήξη του απόλυτου ΤΙΠΟΤΑ στις μονάδες.Πόσοι δηλαδή φαντάροι τώρα είναι έτοιμοι για "πόλεμο"?? Ούτε που θυμούνται πως οπλίζει το όπλο.Μας δουλεύετε ρε?Μάλλον θέλετε να βλέπετε ιδρωμένους πωπούς και σώματα για αυτό θέλετε το στρατό και την αύξηση της θητείας.

Α και κάτι τελευταίο.Ναι ρε φίλε δίκιο έχεις τρελά λεφτά στέλνουν οι οικογένειες για τις εξόδους των φαντάρων τους.Αλλά που είναι το κακό ΡΕ?? Εσένα η μάνα σου (χωρίς προσβολή) δεν θα έκανε τα πάντα για να σε κάνει να νιώσεις ευχάριστα όπου είσαι και πλήττεις και θες μια έξοδο??Ναι δεν λέω κάτι μπαρ και τέτοια που ξεσπάνε συνήθως οι φαντάροι και φεύγουν λεφτά είναι υπερβολές.Αλλά ας συνέλθουμε λίγο ο κάθε γονιός θα έκανε τα πάντα για το παιδί του και, ναι μια περιουσία θα στείλει δεν κατάλαβα γιατί είναι κακό.Ας φροντίσουν οι αρμόδιου θα κάνουν τα πράγματα έτσι ώστε να μην χρειαστεί να στέλνουν χρήματα.Να μειώσουν ή να καταργήσουν τη θητεία.
Αλλά μετά πως να ζήσει η Αλεξανδρούπολη, το Διδυμότειχο και η καθε παραμεθώριος??


Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!