tromaktiko: Μαύρη αγορά τα εισιτήρια του ΚΤΕΛ

Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Μαύρη αγορά τα εισιτήρια του ΚΤΕΛ



Τις προαλλες επεστρεφα απο Σαρωνιδα με το λεοφωρειο της γραμμης Ε22 στις 20.20 το απογευμα και πηγα να βγαλω εισητηρια απο τον οδηγο διοτι δεν ειχα.
Οπως γραφει και στις στασεις οι οδηγοι εχουν περιορισμενο αριμθμο εισητηριων για ωρα αναγκης αλλα ο οδηγος με πληροφωρησε οτι δεν ειχε και οτι θα μπορουσα να προμηθευτω απο τα 2 περιπτερα της περιοχης. Πηγα λοιπον, αλλα και τα δυο περιπτερα περιεργως δεν ειχαν και γυριζω στο λεοφωρειο στο οποιο ηδη ηταν μεσα η σύζυγος μου και με περιμενε.

Μου λεει οτι η κυρια εδω ( μια ηληκωμενη κυρια γυρο στα 68-70 ) εχει εισητηρια να μας δωσει , οταν ομως ζητησα απο την κυρια αυτη 2 εισητηρια μου λεει οτι τα πουλαει λιγο ακριβοτερα για να ζησει τα παιδια της ( 70 αυτη αρα ποσο πρεπει να ειναι τα παιδια της βγαλτε εσεις τα συμπερασματα σας )

Δηλαδη απο 1.60 που εχει το εισητηριο εκεινη το εδινε 2.00 ευρω και ολα αυτα μπροστα στον οδηγο του λεωφορειου. Τωρα ποια η σχεση της με τον οδηγο η τους περιπτεριουχους δεν γνωριζω αλλα αυτο που ειδα ειναι οτι η κυρια αυτη σε ενα μονο δρομολογιο πουλησε πανω απο 10 εισητηρια. Θα πρεπει μαλλον να καλοπερνανε τα παιδια της εν λογω κυριας.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!