tromaktiko: Μακούν, Ορμπάιθ και... Ένχελααρ

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Μακούν, Ορμπάιθ και... Ένχελααρ



Ο Ζαν Μακούν και ο Πάμπλο Ορμπάιθ, ο οποίος φαίνεται να ξεπερνά στο... νήμα τον Μάρκο Εστράδα, είναι οι βασικοί στόχοι του Θρύλου για τη θέση του αμυντικού χαφ, ωστόσο στα υπ' όψιν εξακολουθεί να βρίσκεται ο Ολλανδός, Ορλάντο Ένχελααρ, ως εναλλακτική λύση.

Ο Ολυμπιακός τα έχει βρει σε όλα με την Άστον Βίλα και βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον ίδιο τον Ζαν Μακούν, ο οποίος αποτελεί τον πρώτο στόχο πλέον για την κάλυψη της θέσης του βασικού αμυντικού μέσου της ομάδας. Ο Καμερουνέζος είναι ο εκλεκτός του Βαλβέρδε και της διοίκησης και στην παρούσα φάση οι προσοχή όλων είναι στραμμένη πάνω στη συγκεκριμένη περίπτωση, με την αισιοδοξία να είναι... διάχυτη.

Από κει και έπειτα, το γεγονός ότι η Μονπελιέ δεν επιθυμεί τον δανεισμό του Χιλιανού Μάρκο Εστράδα, αλλά τον παραχωρεί με ένα ποσό κοντά στα 3 εκ. ευρώ, έχουν στρέψει το βλέμμα των ανθρώπων του Θρύλου στον Ορλάντο Ένχελααρ! Ο διεθνής Χιλιανός της γαλλικής ομάδας βρίσκεται σίγουρα σε υψηλότερες θέσεις της ερυθρόλευκης λίστας, όμως το εμπόδιο της Μονπελιέ φαντάζει μεγάλο και ο Ολυμπιακός δεν θέλει λογικά να μπλέξει σε νέα υπόθεση... Σάντσες.

Έτσι, από τη στιγμή που υπάρχει η πρόθεση να γίνει κίνηση για δύο χαφ, δεν αποκλείεται να ασχοληθεί ξανά -πιο ενεργά- με την περίπτωση του 31ετών πανύψηλου (1,96μ.) διεθνή Ολλανδού της Αϊντχόφεν. Ο έμπειρος αριστεροπόδαρος χαφ είχε προταθεί νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι και το όνομά του έπεσε ξανά στο τραπέζι. Η ομάδα του δέχεται να τον αφήσει ελεύθερο ενώ ο ίδιος δεν έχει υψηλές απαιτήσεις.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!