tromaktiko: Απάντηση σχετικά με το κάμπινγκ του ΑΠΘ

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Απάντηση σχετικά με το κάμπινγκ του ΑΠΘ



Φαινεσαι σχετικα διαβασμενος για την προϊστορια του καμπινγκ, αλλα η αποψη σου για το τι συμβαινει μεσα τη θεωρω τελειως λανθασμενη. 1ον, σε πηραξε τοσο πολυ για τα 5 ευρω που εδωσες για ολοκληρη σεζον?? Εχεις ξαναπαει σε καμπινγκ? Εχεις δει ποσο κοστιζει στο ΑΠΘ (γιατι εκει ανήκει και ΜΟΝΟ εκει) να κραταει ανοιχτο το καμπινγκ?? Ειναι προκλητικα φτηνο! Εγω μετα χαρας δεχτηκα να δωσω το 5ευρω, τουλαχιστον σιγουρα με αυτα τα λιγα που μου ζητησαν, θα διασφαλισουν καλυτερες συνθηκες!!!! 
2ον, για το φαγητο στη λεσχη εισαι τελειως εκτος τοπου και χρονου! Οι μεριδες ειναι κανονικές προς ΜΕΓΑΛΕΣ, και πληρώνεις ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΠΘ το πολυ 3 ευρω (ακρως λογικο και κατα την αποψη μου) αναλογα με το γευμα που θα παρεις. Επίσης υπαρχει και μεγαλη ποικιλια στα φαγητα! 3ον όσον αφορά το μπιτς μπαρ, αναρρωτιεμαι για ποιους μπραβους μιλας... και να υπηρχαν μπραβοι εκει τη δικια σου ακεραιότητα θα διασφαλιζαν.. νομιζω εμαθες και τι εγινε φετος το καλοκαιρι με τους τους 5-10 με τα κρανη.... Παρεπιπτοντως το μπιτς μπαρ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΠΘ! Ειναι ιδιωτη που δινει αναφορα ΜΟΝΟ για τις τιμες των ποτων!!
Μ'αυτα κ μ'αυτα, ενω φαινεται οτι δειχνεις φιλε μου οτι ξερεις, τελικά, εισαι και εσυ ενας απο τους πολλους που παραπληροφορούν τον κόσμο και να προξενουν συγχυση! Λυπαμαι πολυ γι'αυτο...

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!