tromaktiko: «Πέταξε» με αισιοδοξία!

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

«Πέταξε» με αισιοδοξία!



Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για το Ισραήλ και την αναμέτρηση με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Οι παίκτες των πρασίνων τόνισαν στο αεροδρόμιο πως υπάρχει καλή διάθεση στην ομάδα.

Η αποστολή του τριφυλλιού έφτασε στο Ελευθέριος Βενιζέλος με τον Σεμπαστιάν Λέτο να έχει δεμένο το γόνατο του, χωρίς να έχει γίνει γνωστό τι πρόβλημα υπάρχει, ή αν είναι δεμένο προληπτικά.

Οι πράσινοι είχαν... όρεξη για πολλά λόγια με τον αρχηγό της ομάδας Γιόσου Σαριέγκι να αναφέρει για την αυριανή αντίπαλο του: «Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ δυνατοί και μετά τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ πρέπει να δώσουμε. Αυτός είναι ο κύριος στόχος μας. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο. Πάμε με καλή ψυχική διάθεση και υπάρχει καλή ατμόσφαιρα στην ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό να προκριθούμε».

Για το να δείξει ο Παναθηναϊκός διαφορετικό πρόσωπο από ότι με την Οντένσε: Φυσικά σε κάθε αγώνα αυτό προσπαθούμε να κάνουμε. Θα τα δώσουμε όλα. Ο προκριματικός του Τσάμπιονς Λιγκ αποδείχτηκε κακός για εμάς. Ελπίζουμε να αντιδράσουμε και θα αγωνιστούμε καλύτερα για την πρόκριση.

Για το αν ένα εκτός έδρας γκολ είναι το κλειδί: Ένα εκτός έδρας γκολ είναι πολύ σημαντικό και μπορεί να μας βοηθήσει στον επαναληπτικό.

Για τηνΜακάμπι: Της αρέσει να παίζει με την μπάλα κάτω και έχει καλή τεχνική κατάρτιση. Αυτό είναι και το δυνατό της σημείο. Εντός έδρας είναι δυνατή και συγκεντρωμένη. Αυτό θα κάνουμε και εμείς για να την αντιμετωπίσουμε.

Για το αν είναι έτοιμοι από φυσική κατάσταση: ο χρόνος δούλεψε υπέρ μας. Ο προκριματικός του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν πολύ νωρίς για εμάς. Πλέον μετά από δύο εβδομάδες είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι και θα δούμε τι θα γίνει.

Ζέκα: «Ενα όνειρο γίνεται πραγματικότητα»

Ο νεοφερμένος Ζέκα μίλησε για το όνειρο του που γίνεται πραγματικότητα: «Ενα όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Η ομάδα ταξιδεύει με μεγάλη διάθεση για ένα θετικό αποτέλεσμα. Νομίζω πως ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει. Η Μακάμπι είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά και εμείς είμαστε εξίσου καλοί. Όπως είπα θα πάρουμε με καλό αποτέλεσμα και θα διεκδικήσουμε την πρόκριση στην Αθήνα.

Για το αν είναι έτοιμος να προσφέρει: Είμαι έτοιμος να δώσω το 100% όταν χρειαστεί, τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα.

Κουίνσι: «Υπάρχει μεγάλη διάθεση»

Για το αν παίξει βασικός: Δεν ξέρω ακόμα αν θα ξεκινήσω. Νιώθω υπέροχα που είμαι στην αποστολή. Είναι ένα δυνατό παιχνίδι και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε αν θέλουμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση στους ομίλους. Έχουμε καλή ομάδα και είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Υπάρχει μεγάλη διάθεση στην ομάδα.

Για την ατμόσφαιρα στο Τελ Αβίβ: Αυτό δεν είναι πρόβλημα για εμάς. Είμαστε επαγγελματίες και θα πάμε εκεί για το καλύτερο.

Καντέ: «Δεν την ξέρουμε καλά την Μακάμπι»

Ο Σεντίρκ Καντέ βλέπει ως μονόδρομο τον επόμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ: «Η πρόκριση στους ομίλους είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για την ομάδα και εμάς τους ίδιους. Έχουμε μεγάλη φιλοδοξία να πάμε να νικήσουμε και να προκριθούμε.

Για την Μακάμπι: Δεν την ξέρουμε καλά την Μακάμπι. Έχουμε δει κάποια βίντεο της και θα παίξουμε με συγκεκριμένο πλάνο αλλά σίγουρα δεν την γνωρίζουμε καλά.

Για την ζέστη στο Ισραήλ: Ουτε εδώ έχουμε χειμώνα (σ.σ. γέλια). Είμαστε συνηθισμένοι σε μεγάλες ζέστες, οπότε δεν θα έχουμε πρόβλημα.

Για τον αν έχει επηρεάσει ο αποκλεισμός από την Οντένσε: Αυτό έγινε πριν δυο εβδομάδες. Εχουμε δουλέψει σκληρά. Ξέρουμε ότι ήταν μια άσχημη στιγμή για εμάς, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Είμαστε μόλις στον Αύγουστο, έχουμε άλλους δέκα μήνες μπάλα. Εχουμε στεναχωρηθεί για τον αποκλεισμό, αλλά έχουν επικεντρωθεί στους στόχους μας.

Βιτόλο: «Η Μακάμπι δεν θα έχει καμία πιθανότητα»

Ο Βικτόρ Βιτόλο, όπως όλα δείχνουν, θα δώσει το πρώτο επίσημο παιχνίδι του με την πράσινη φανέλα και μίλησε για τις δυσκολίες της αναμέτρησης: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι .Αν παίξουμε όπως θέλει ο προπονητής μας έχουμε μεγάλες πιθανότητες να νικήσουμε. Έχω καλό προαίσθημα για το παιχνίδι. Πιστεύω ότι θα παίξουμε καλά. Αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει η Μακάμπι δεν θα έχει καμία πιθανότητα.»

Για το αν είναι έτοιμος: Ναι είμαι 100% έτοιμος. Ισως είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι, αλλά εγώ έχω προετοιμαστεί κατάλληλα για να βοηθήσω την ομάδα. Ο προπονητής ξέρει ότι είμαι σε καλή κατάσταση είμαι έτοιμος. Οποτε κρίνει θα με χρησιμοποιήσει.

Για το αν είναι έτοιμοι ψυχολογικά μετά από τον αποκλεισμό: Είναι αλήθεια πως δεν παίξαμε καλά, αλλά πρέπει να το ξεχάσουμε γιατί η ζωή συνεχίζεται. Το ποιο σημαντικό είναι να νικήσουμε στο Ισραήλ. Δεν έχουμε περιθώρια λάθους.
http://www.gazzetta.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!