tromaktiko: Πήρε μαστίγιο ο Φερέιρα!

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Πήρε μαστίγιο ο Φερέιρα!



Ο Φερέιρα έκανε παρατηρήσεις στον Σιμάο για σκληρό μαρκάρισμα στον Ζέκα, ο Μοζαμβικανός αντιμίλησε και ο Πορτογάλος τεχνικός τον έστειλε σπίτι του!
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα σίγουρα θέλει να κατεβάσει έναν επιθετικό Παναθηναϊκό στη ρεβάνς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ με στόχο την ανατροπή της ήττας με 3-0 στο πρώτο παιχνίδι. Και εν μέρει, λοιπόν, με βάση αυτό το δεδομένο ο αποκλεισμός του Σιμάο από την αποστολή δεν αποτελεί έκπληξη.

Μιλάμε, όμως, για έναν παίκτη που έως τώρα έχει αγωνιστεί βασικός σε όλα τα παιχνίδια, δεν είχε και τόσο άσχημη απόδοση συγκριτικά με παίκτες της αμυντικής γραμμής όπως οι Σπυρόπουλος, Βύντρα και το leoforos.gr έψαξε περισσότερο το θέμα μαθαίνοντας την πραγματική αιτία για την οποία ο Μοζαμβικανός «κόπηκε» από την αποστολή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο λόγος είναι ένας έντονος διάλογος που είχε με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα στην προπόνηση της Δευτέρας. Ο νεαρός μέσος έκανε ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα στον Ζέκα και αυτό προκάλεσε την... έκρηξη του Πορτογάλου τεχνικού.

Τις φωνές του Φερέιρα τις άκουσε όλη η Παιανία, με τον... τρελαμένο Πορτογάλο να λέει σε έντονο ύφος στον Σιμάο: «Τι είναι αυτά που κάνεις; Αν τα έκανες στους αγώνες δεν θα ήταν αυτά τα αποτελέσματα. Ηρέμησε». Και κάπου εκεί αντί ο διεθνής με την Μοζαμβίκη μέσος να σκύψει το κεφάλι και να ακούσει τις εντολές του προπονητή του (άσχετα αν έχει δίκιο ή άδικο) άρχισε κι αυτός τις φωνές, αντιμιλώντας στον Πορτογάλο.

«Δεν είναι δυνατόν να μου μιλάς έτσι. Δείχνεις ότι δεν με σέβεσαι. Δεν γίνεται να φταίω εγώ για τα αποτελέσματα. Να με κατηγορείς που χάνουμε και να με ζυγίζεις κάθε Δευτέρα», φέρεται να είπε μεταξύ άλλων ο Σιμάο σε έντονο ύφος και έκτοτε ο Φερέιρα δεν θέλει ούτε να τον... βλέπει. Ο άσος από την Μοζαμβίκη, μάλιστα, προσπάθησε να απολογηθεί στον προπονητή του τόσο την Τρίτη, όσο και σήμερα, αλλά ο Πορτογάλος ήταν ανένδοτος και έδειξε πως δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του με αποτέλεσμα να τον κόψει από την αποστολή.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!