tromaktiko: Το σημερινό κουπόνι

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Το σημερινό κουπόνι



Οι ομάδες που διαθέτουν το πλεονέκτημα της έδρας υπερέχουν στο σημερινό πρόγραμμα, αιχμή του οποίου είναι η σύγκρουση στην Πρέμιερσιπ ανάμεσα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τότεναμ. Φαβορί προσφέρονται οι Μόλντε, Ερεμπρο, Σούντσβαλ και Γκέτεμποργκ. Διαβάστε αναλυτικά στο kingbet.gr


Δυσκολίες παρουσιάζουν οι δύο αναμετρήσεις από το πρωτάθλημα της Φινλανδίας λόγω αστάθειας των αντιπάλων. Στο τοπικό ντέρμπι η Ιντερ Τούρκου διαθέτει ένα προβάδισμα έναντι της Τούρκου με τον άσο στο 1.75 και στο 1.80.

Από τα φαβορί της ημέρας ο άσος της πρωτοπόρου Μόλντε που υποδέχεται την Λίλεστρομ στην Α’ Νορβηγίας με τον άσο στο 1.60 και στο 1.65. Στη Β’ Νορβηγίας η Χόνεφος θα υποδεχτεί τη Ράνχαϊμ με την απόδοση των γηπεδούχων να φτάνει και στο 1.90.

Στη Σουηδία υπερέχει η Γκέτεμποργκ σε αποδόσεις κοντά στο 1.55, ενώ δυνατά στηρίγματα είναι η Σούντσβαλ στο 1.25 και η Χάμαρμπι στο 1.45 και το 1.50. Φαβορί η φορμαρισμένη Ερεμπρο στο 1.75, όμως και η φιλοξενούμενη Μιάλμπι είναι σε καλή κατάσταση και θα παλέψει.

Αρκετά δύσκολος ο αγώνας της Β’ Γερμανίας ανάμεσα στη Σάν Πάουλι και την Ντούισμπουργκ, ενώ δεν βγαίνει άκρη και στο γαλλικό παιχνίδι ανάμεσα στη Ναντ και την Γκινγκάμπ.

Στο μεγάλο ματς της ημέρας ανάμεσα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τότεναμ στις αγορές περιμένουν αντίσταση από τους φιλοξενούμενους και η απόδοση του άσου από το 1.50 ανέβηκε και στο 1.65.

www.kingbet.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!