tromaktiko: «Ενδιαφέρον για Ρικάρντο Ολιβέιρα»

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

«Ενδιαφέρον για Ρικάρντο Ολιβέιρα»



Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής βρίσκεται ο Βραζιλιάνος φορ της Αλ Τζαζίρα, Ρικάρντο Ολιβέιρα, σύμφωνα με γαλλικά Μέσα.

Την περίπτωση του Ρικάρντο Ολιβέιρα εξετάζει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα mercato365 αναφέρει ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας «καλοβλέπουν» την υπόθεση του Βραζιλιάνου επιθετικού, ο οποίος αποχωρεί από την Αλ Τζαζίρα, με το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων για την απόκτησή του να είναι έντονο.

Ο Ρικάρντο Ολιβέιρα αναζητά τρόπο... επιστροφής στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και ήδη εξετάζει διάφορες περιπτώσεις αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων, που έχουν ήδη εκφράσει ενδιαφέρον για τον πρώην άσο των Μίλαν και Μπέτις, στις οποίες συγκαταλέγεται και ο Θρύλος!

Ο λόγος για τις Γαλατασαράι, Σάλκε, Παρί Σεν Ζερμέν και Ολυμπιακό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ενδιαφέρον του Ολυμπαικού για τον Ρικάρντο Ολιβέιρα δεν είναι τωρινό αλλά έχει και ...παρελθόν, αφού οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ενδιαφερθεί έντονα για τον πρώην άσο της Μπέτις την εποχή που ο «Λάτιν» φορ αγωνιζόταν με τη φανέλα της ομάδας της Ανδαλουσίας.

Μάλιστα, στο εν λόγω άρθρο φιλοξενούνται και δηλώσεις του έμπειρου επιθετικού, ο οποίος αναφέρει:

«Προσπαθούμε να βρούμε λύση όσο γίνεται πιο γρήγορα. Θα ξέρουμε περισσότερα μέσα στις επόμενες μέρες. Υπάρχουν διαπραγματεύσεις».

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!