tromaktiko: Οριστικό κλείσιμο στις εισπρακτικές εταιρίες είναι...η μόνη λύση!

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Οριστικό κλείσιμο στις εισπρακτικές εταιρίες είναι...η μόνη λύση!



Ως γνωστών οι εισπρακτικές εταιρίες αποκομίζουν οφέλη χρηματικά μόνο όταν ο καταναλωτής μετά από κάθε μορφή όχλησης καταθέσει την οφειλή του. Και αυτό το ποσό επιβαρύνεται ο καταναλωτής μέσα από χίλιες δύο χρεώσεις και άνοδο επιτοκίων που κατά καιρούς κρίνονται παράνομες από τα Ελληνικά Δικαστήρια αλλά συνεχίζουν και χρεώνονται . Δηλαδή ο οφειλέτης πληρώνει για να τον βρίσει ο κάθε υπαλληλίσκος που παρουσιάζεται ως «εκπρόσωπος δικηγορικού γραφείου ή τράπεζας» στο πλαίσιο της μεθοδολογίας των εισπρακτικών εταιριών. Και ο υπαλληλίσκος βρίζει για να πληρωθεί για να μην χάνει τον καιρό του τζάμπα.

Ρίχνοντας μια ματιά στην πορεία και συμπεριφορά των εισπρακτικών εταιριών μέσα από προσωπικές εμπειρίες αλλά και καταγγελίες σε εθνικό επίπεδο βλέπουμε ότι οι εισπρακτικές εταιρίες με εντολοδόχους και προστάτες τις τράπεζες δεν ενδιαφέρονται ούτε συγκινιούνται για κάθε νόμο ή προσπάθεια που γίνεται από τις εκάστοτε κυβερνήσεις για την αποφυγή του μέγα κοινωνικού που δημιούργησαν. Γιατί άλλωστε να υπακούσουν στον νόμο αφού η αναρχία είναι αυτή που τους φέρνει έσοδα. Επομένως κάθε προσπάθεια μελλοντικής χαλιναγώγησης τους θα πέσει και πάλι στο κενό.

Η μόνη λύση για να εξυπηρετηθεί το καλό του πολίτη σε αυτήν την περίπτωση είναι ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ. Ποιός πολίτης μπορεί να απαλλαγεί από δόσεις και χρέη και δεν το κάνει?? Πρέπει να υπάρχουν και άμεσοι τρόποι να ελέχθη η νομιμότητα της χρέωσης όμως. Διότι ο πολίτης χρεώνεται ότι να ναι και οι εισπρακτικές βρίζουν για να πληρωθούν αυτά τα ότι να ναι. Δεν αρκεί να σταματήσουν να τον βρίζουν. Πρέπει να σταματήσουν και οι παράνομες χρεώσεις. Σε δάνεια, πιστωτικές και ότι άλλο περνά από τράπεζα. Συνεχίζονται να χρεώνονται έξοδα φακέλου, ποινές προεξόφλησης . Ο υπολογισμός της πιστωτικής κάρτας δεν συμβαδίζει με τις δικαστικές αποφάσεις. Τα ανοιχτά δάνεια χρεώνουν ακόμα και να τα πληρώσεις. Αυτήν τη παρανομία στις χρεώσεις η οποία αποτελεί συστηματική κλοπή έρχεται να πλαισιώσει και να καταστήσει εισπράξιμη οι περίφημες εισπρακτικές εταιρίες. Ένας ακόμα λόγος να κλείσουν αμέσως . Αλλά και να μπορεί ο κάθε οφειλέτης να ελέγξει άμεσα την νομιμότητα της χρέωσης . Το οριστικό κλείσιμο σε κάθε μορφή εισπρακτικής εταιρίας σε συνδυασμό με την απαλοιφή των παράνομων τραπεζικών χρεώσεων θα λειτουργήσουν ευεργετικά για την κοινωνία και τον καταναλωτή και θα βοηθήσουν στην αμεσότερη αποπληρωμή των χρεών.
Είναι η μόνη λύση!

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!