tromaktiko: Το σημερινό κουπόνι

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Το σημερινό κουπόνι



Ο άσος της Πόρτο στο ματς με τη Ζιλ Βιθέντε είναι το μεγαλύτερο φαβορί του σημερινού κουπονιού σε αποδόσεις που κυμαίνονται από 1.15 ως και 1.20. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει στη σύνθεση του και άλλα δυνατά στηρίγματα, αλλά θέλει προσοχή αφού οι ομάδες που έχουν το προβάδισμα δεν φημίζονται για τη σταθερότητα τους. Διαβάστε αναλυτικά στο Kingbet.gr


Τον πρώτο λόγο για τη νίκη έχουν η Κάλμαρ στο 1.50, η Μετς στο 1.70, η Μονακό στο 1.70, η Γκρόιτερ Φιρτ στο 1.65 και η Ρόντα στο 1.45.

Στην Ιρλανδία ισχυρό προβάδισμα διαθέτει η γηπεδούχος Σεντ Πάτρικς που προσφέρεται στο 1.30, ενώ δέχτηκε πιέσεις ο άσος της Ντάνταλκ που υποχωρεί στο 1.65.

Σε αγώνα από τη Β’ Γαλλίας κινήθηκε ανοδικά η τιμή της Χάβρης στο παιχνίδι με την Μπαστιά και το διπλό υποχώρησε και κάτω από το 2.60. Αμφίρροπη η αναμέτρηση ανάμεσα στην Γκλάντμπαχ και τη Βόλφσμπουργκ, ενώ στη Β’ Ολλανδίας τα μεγαλύτερα φαβορί είναι η φιλοξενούμενη Τσβόλε και η γηπεδούχος ΦΚ Αϊντχόφεν.

Τέλος, στο πρωτάθλημα της Β’ Βραζιλίας παρατηρείται μια τεράστια και παράξενη διαφορά απόδοσης ανάμεσα στο κουπόνι του ΟΠΑΠ και αυτό των ξένων εταιρειών. Το διπλό της Πορτουγκέσα στο διαδίκτυο άνοιξε στο 1.90 και στο ελληνικό κουπόνι προσφέρεται μόλις στο 1.35 και αναμένεται αλλαγή τιμής στη συνέχεια.

www.kingbet.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!