tromaktiko: Πρέβεζα: Ασυνείδητοι παρκάρουν όπου θέλουν στη Λούτσα – Απίστευτη ταλαιπωρία για τους οδηγούς

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Πρέβεζα: Ασυνείδητοι παρκάρουν όπου θέλουν στη Λούτσα – Απίστευτη ταλαιπωρία για τους οδηγούς



Κυκλοφοριακό κομφούζιο δημιουργήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στον παραλιακό δρόμο στην Λούτσα της Πρέβεζας.

Ασυνείδητοι είχαν αφήσει τα αυτοκίνητά τους όπου τους βόλευε προκειμένου να απολαύσουν το μπάνιο και τον καφέ τους δημιουργώντας όμως απίστευτη ταλαιπωρία σε εκατοντάδες άλλους οδηγούς.
Η παραλία της Λούτσας μια από τις ομορφότερες και πιο καθαρές παραλίες της Πρέβεζας και του Ιονίου ειδικά τα Σαββατοκύριακα σφύζει από κόσμο μιας και οι καταστηματάρχες έχουν φροντίσει με τα πανέμορφα μαγαζιά, το service αλλά και την εξυπηρέτηση που προσφέρουν στην παραλία, να κάνουν την περιοχή πόλο έλξης χιλιάδων παραθεριστών αλλά και ντόπιων λουομένων.



Όμως την ομορφιά αυτή έρχονται να την χαλάσουν λίγοι ασυνείδητοι που δεν υπολογίζουν τον διπλανό τους. Αφήνουν τα αυτοκίνητά τους όπου τους βολεύει και παρά του ότι η δημοτική αρχή φρόντισε φέτος να κάνει διαπλάτυνση του δρόμου παρ όλα αυτά το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει όχι πλέον γιατί ο δρόμος είναι στενός αλλά γιατί το παρκάρισμα εξακολουθεί και γίνεται αυθαίρετα.

Βέβαια η παρουσία ενός άνδρα της αστυνομίας εκείνη την ώρα ο οποίος κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες έτσι ώστε να αποσυμφορήσει την κατάσταση κάτω από 36 βαθμούς θερμοκρασία δεν ήταν αρκετή μιας και τα μποτιλιαρίσματα εμφανίζονταν το ένα μετά το άλλο.



Το pamepreveza.gr έγινε μάρτυρας σήμερα ενός περιστατικού που όμοιό του εμείς τουλάχιστον δεν είχαμε ξανασυναντήσει.

Για περίπου 45 λεπτά περιμέναμε υπομονετικά στην ουρά προκειμένου να απεγκλωβιστούμε από το μποτιλιάρισμα τουλάχιστον 200ων και πλέον μέτρων. Όταν επί τέλους τα αυτοκίνητα ξεκίνησαν να προχωράνε με ρυθμό χελώνας φτάσαμε κακήν κακώς στο σημείο όπου ήταν το πρόβλημα.



Ένα αυτοκίνητο, παρκαρισμένο μάλιστα πάνω στην κίτρινη απαγορευτική γραμμή, με γερμανικές πινακίδες είχε κλείσει το ένα ρεύμα κυκλοφορίας.

Με τις φωνές των οδηγών οι οποίοι είχαν βγει από τα αυτοκίνητά τους εμφανίστηκε τελικά ένα ζευγάρι που απολάμβανε τον καφέ του σε παραπλήσιο café και στέκονταν για μερικά λεπτά στην απέναντι πλευρά του δρόμου μην κάνοντας καμία φιλότιμη κίνηση.

Κάποια στιγμή στην ερώτησή τους εάν ενοχλούν δέχθηκαν βολές διαμαρτυρίας από τους οδηγούς γιατί τόση ώρα δεν έπαιρναν το όχημα μιας και ήταν δικό τους.

Σαν να μην έφτανε αυτό, που είχαν παρκάρει στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας, αρνούνταν αρχικά να πάρουν το αυτοκίνητο, ενώ η γυναίκα άρχισε να εξυβρίζει κάποιους από τους αγανακτισμένους πλέον οδηγούς κάνοντας μάλιστα και απρεπείς χειρονομίες.

Να σημειώσουμε εδώ ότι οι έχοντες την ευθύνη όλης αυτής της ταλαιπωρίας για δεκάδες οδηγούς με τις οικογένειες τους ήταν Έλληνες. Έλληνες που ζούνε στην Γερμανία.

Και εδώ τίθεται μια πολύ απλή ερώτηση. Θα αφήνατε κύριοι το αυτοκίνητό σας στην Γερμανία παρκαρισμένο κατ’ αυτόν τον τρόπο

pamepreveza.gr
;
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!