tromaktiko: Σμιθ στα... πράσινα!

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Σμιθ στα... πράσινα!



Ο Στίβεν Σμιθ θα είναι ο νέος παίκτης του Παναθηναϊκού, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, o Αμερικανός έρχεται μέχρι μεθαύριο στην Αθήνα και υπογράφει στους «πράσινους» χωρίς δοκιμή.

Ο πρώην άσος του Πανελληνίου αναμένεται μέσα στις επόμενες 48 ώρες στην Αθήνα, αφού έχει «κλείσει» οριστικά στον Παναθηναϊκό και μάλιστα ενδεχομένως χωρίς να χρειαστεί δοκιμή για την απόκτησή του. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό ο Στίβεν Σμιθ να υπογράψει γκαραντί συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Από χθες έχει παρθεί η οριστική απόφαση για την απόκτησή του και όπως σας ενημέρωσε το gazzetta.gr είχε εξεταστεί το ενδεχόμενο δοκιμής του 27χρονου Αμερικανού πάουερ φόργουορντ. Όμως, οι «πράσινοι» φαίνεται να καταλήγουν στην απόφαση της υπογραφής συμβολαίου.

Το σημαντικό είναι πως ουσιαστικά τελειώνει η μεταγραφή και πιθανότατα σήμερα ο Στίβεν Σμιθ θα στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του. Το gazzetta.gr σας είχε αποκαλύψει το θέμα από τις 25 Αυγούστου, με τον Σμιθ να καλύπτει την αποχώρηση του Αντώνη Φώτση.

Ο Σμιθ αναμένεται να είναι το τελευταίο σημαντικό κομμάτι του παζλ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αν και υπάρχει η πιθανότητα να γίνει ακόμα μια κίνηση στους γκαρντ σε περίπτωση που φύγει από τον Παναθηναϊκό ο Μιλένκο Τέπιτς.
http://www.gazzetta.gr/

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!