tromaktiko: "Επώνυμη" καταγγελία...

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

"Επώνυμη" καταγγελία...



γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Η είδηση ...
Στον πενταψήφιο αριθμό «11012» και στο e-mail fpccu@hellenicpolice.gr θα μπορούν οι πολίτες από σήμερα να καταγγέλλουν ανώνυμα φυσικά...
φορολογικές παραβάσεις, παράνομες ενέργειες κρατικών λειτουργών αλλά και υποθέσεις διαφθοράς στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.
Τη νεοσύστατη Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ παρουσίασε σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστο Παπουτσή.

Ο σχολιασμός ...
Οι πολιτικάντηδες της κακιάς ώρας αν δεν ήταν οι περισσότεροι κλέφτες και λαμόγια θα είχαν φτιάξει εδώ και χρόνια μηχανισμούς και δικλείδες ασφαλείας που δεν θα μπορούσε κανένας να κλέψει. Όμως τους βόλευε αυτή η κατάσταση (της μίζας και της συναλλαγής κάτω από το τραπέζι) και την "δίδαξαν" εντέχνως στους απλούς πολίτες για να μπορούν αυτοί να κλέβουν τα πολλά!(θυμηθείτε την περίφημη φράση που είπε την δεκαετία του 80’ ο Ανδρέας Παπανδρέου “είπαμε να πάρει ένα δωράκι αλλά όχι και 500.000.000”)
Σίγουρα αν είχαν κόψει εξ αρχής μερικούς κώλους από τους κλέφτες του σιναφιού τους όλα θα ήταν διαφορετικά. Τώρα βάζουν τους πολίτες να αλληλοκαρφώνονται ενώ για την κλεφτοπαρέα τους έχουν εφεύρει την βουλευτική ασυλία και την επαίσχυντη "Παραγραφή"!!!

Συμπέρασμα: Όλο αυτό είναι εκ του πονηρού και έχει αποπροσανατολιστικό και Γκαιμπελίστικο σκοπό!

Υποσημείωση
Κύριοι της νεοσύστατης υπηρεσίας επιτρέψτε μου να σας καταγγέλλω "επώνυμα" τις παράνομες πράξεις των κυβερνώντων τα τελευταία χρόνια!
Πράξεις οι οποίες έχουν να κάνουν με μερικά από τα σκάνδαλα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας (άραγε πόσα δεν ξέρουμε και δεν θα μάθουμε ποτέ) όπως το μεγάλο σκάνδαλο του χρηματιστηρίου, τις ύποπτες χορηγίες μεγάλων εταιρειών στα μεγάλα κόμματα, την καταλήστευση των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων, τις αδιαφανείς αναθέσεις των μεγάλων δημόσιων έργων, τις μίζες στα εξοπλιστικά προγράμματα, τον νεοπλουτισμό πολλών από τους ξεβράκωτους (μέχρι πρότινος) πολιτικούς και πολλών άλλων που συμμετείχαν σε δημόσιες θέσεις και αξιώματα!
Προχωράω και στα πιο πρόσφατα που ίσως να μην είναι δική σας αρμοδιότητα αλλά νιώθω την ανάγκη να τα αναφέρω και έχουν να κάνουν με τις ψεύτικες προεκλογικές υποσχέσεις του τωρινού πρωθυπουργού και την εκ μέρους του μεθοδευμένη παράδοση της χώρας μας στο Δ.Ν.Τ.
Επίσης καταγγέλλω (συμφωνώντας και με τους επώνυμους καθηγητές του συνταγματικού δικαίου) τις κατάφωρες παραβιάσεις του Συντάγματος αλλά και την αλόγιστη βία εναντίων μας (στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας μας) καθώς και την έκθεση μας σε απαγορευμένες παγκοσμίως καρκινογόνες χημικές ουσίες!!!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!