tromaktiko: Περί πληρωμής απογραφέων

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Περί πληρωμής απογραφέων



Παρακολουθω σιωπηλα αναρτησεις και εξελιξεις σχετικα με την πληρωμη των απογραφεων,καιρο τωρα.
Εκανα το λαθος να δουλεψω(εργαστω θα ηταν ορθοτερο,αν και οι δουλοι τουλαχιστον ηξεραν οτι στο τελος της δουλειας τους θα επαιρναν και κατι) ως απογραφεας στην ανατολικη μακεδονια.εκτος του οτι πληροφορηθηκαμε εκ των υστερων οτι θα υπαρξουν κρατησεις..,εχω να λαμβανω 600 περιπου ευρω στο χερι.

Εκανα υπομονη.τρεχαμε σαν τους χαζους να προλαβουμε και με τυπικοτητα ετσι ωστε να γινει μια ποιοτικη στατιστικη.εχει περασει τοσος καιρος,ουτε ενημερωση ουτε πληρωμη.η υπομονη μου(που εχω τεραστια) εχει εξαντληθει.

Σταματησα να κατανοω τα προβληματα που εχει η χωρα οταν ειδα,βουλευτες και δημοσιους υπαλληλους να πληρωνονται κανονικα,να εχει εγκριθει η βοηθεια προς την ελλαδα.κυριοι,σας παρειχα τις υπηρεσιες μου,δεν εκανα ψυχικο.α π α ι τ ω να ειστε συνεπεις απεναντι μου,καθως και σε ολους τους υπολοιπους απογραφεις-τομεαρχες!

Δεν εχουμε μπαρμπα στην κορωνη και αυτα τα χρηματα(δεδουλευμενα) εχουν καποιο προορισμο.ας δουλεψει επιτελους το κρατος.

Και παρακολουθωντας τις αναρτησεις,ειδα αρκετα ατομα(κομματοσκυλα ή εξυπνακηδες) να απαντουν οτι γνωρισαν εξ αρχης οτι θα πληρωθουμε σεπτεμβριο ή να χλευαζουν περι απογραφης.αρκετα!ειμαι 27 ετων και δε νιωθω οτι ζω σε δημοκρατια,σε κρατος δικαιου και ισονομιας.

Απαιτειται οι ελευθεροι επαγγελματιες να ειναι ενταξει στις υποχρεωσεις τους απεναντι στα κρατος...ενω το κρατος παραειναι ενταξει σε μια μεριδα βολεμενων υπαλληλων του και αδιαφορη προς μια αλλη.

Σταματηστε να υποτιματε τη νοημοσυνη μας!!

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!