tromaktiko: Το σημερινό κουπόνι

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Το σημερινό κουπόνι



Δεν είναι εύκολο το κουπόνι της Τετάρτης στο οποίο κυριαρχούν το Λιγκ Καπ Γαλλίας και η Βραζιλία με αρκετούς γηπεδούχους να έχουν ένα θεωρητικό προβάδισμα για τη νίκη. Πρεμιέρα σήμερα για το Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας, με την εθνική μας ομάδα να αντιμετωπίζει την Βοσνία. Διαβάστε αναλυτικά στο Kingbet.gr


Η ομάδα του Ηλία Ζούρου έχει χάντικαπ 11,5 πόντων στο κουπόνι του ΟΠΑΠ, ενώ η νίκη της χωρίς χάντικαπ κυμαίνεται στο διαδίκτυο σε αποδόσεις κοντά στο 1,15. Από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της ημέρας, ξεχωρίζει το ντέρμπι του δεύτερου ομίλου, Σερβία-Ιταλία, με την «σκουάντρα ατζούρα» να έχει χάντικαπ 6,5 πόντων στον ΟΠΑΠ.

Το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα ανοίγει η αναμέτρηση της Τουλούζ με τη Νις στο γαλλικό Λιγκ Καπ με τον άσο φαβορί στο 1.80. Ισχυρό στήριγμα η Μονπελιέ που θα υποδεχτεί την Αμιάν σε τιμές κοντά στο 1.55. Ενα προβάδισμα διαθέτει και η Σεντάν στο 1.70 και στο 1.80, ενώ αρκετά μεγάλες είναι οι δυσκολίες στα άλλα παιχνίδια αφού πρόκειται για μια διοργάνωση όπου οι αναμετρήσεις κατά κανόνα κρίνονται στις λεπτομέρειες.

Στο 1.85 προσφέρθηκε αρχικά το διπλό της ανώτερης Ααλμποργκ επί της Βίμποργκ για το Κύπελλο Δανίας από τον ΟΠΑΠ, όμως η απόδοση έπεσε στο 1.50 όσο άνοιξε στις διεθνείς αγορές. Σε αγώνα της Β’ Ιταλίας η Τορίνο θα υποδεχτεί την Τσιταντέλα με τον άσο στο διαδίκτυο να φτάνει στο 1.55 και το 1.35 του ΟΠΑΠ είναι η χαμηλότερη τιμή της αγοράς. Σε αγώνα του Κόπα Σουνταμερικάνα η Λανούς θα φιλοξενήσει τη Γοδόι Κρουζ με τις τάσεις στις διεθνείς αγορές να είναι ανοδικές για τους γηπεδούχους και τον άσο να φτάνει και στο 2.05.

Στo πρωτάθλημα της Β’ Βραζιλίας οι περισσότεροι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Ξεχωρίζουν οι άσοι της Βάσκο, της Κορίνθιανς και της Κρουζέιρο σε αποδόσεις που κυμαίνονται από το 1.55 ως το 1.65. Ο άσος της Ατλέτικο Παραναένσε που είναι σε φόρμα είναι ένα από τα φαβορί της αγωνιστικής σε τιμές κοντά στο 1.75. Υποχωρούν στο 1.85 οι άσοι της Ιντερνασιονάλ και της Σάο Πάολο, ενώ στους άλλους αγώνες οι δυσκολίες είναι μεγαλύτερες και αναμένεται να δοθούν μάχες για την κατάκτηση των βαθμών της νίκης.

www.kingbet.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!