tromaktiko: Μπλόκα της Αστυνομίας στην Κατερίνη μετά τα μεσάνυχτα σε μη φωτεινούς δρόμους!

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Μπλόκα της Αστυνομίας στην Κατερίνη μετά τα μεσάνυχτα σε μη φωτεινούς δρόμους!



Αξιότιμε κύριε Υπουργέ, αρμόδιε περί των Αστυνομικών Ελλάδος.
Φτάνω στο σημείο να γράψω αυτήν την επιστολή γιατί η κατάσταση με την Αστυνομία εδώ στην Κατερίνη έχει φτάσει στο απροχώρητο και πρέπει κάποιος να ενημερώσει πριν θρηνήσουμε νεκρούς από απερισκεψία.
Εδώ και καιρό γυρνώντας είτε από Θεσσαλονίκη είτε από την Παραλία της Κατερίνης θα συναντήσω Μπλόκο της Αστυνομίας είτε για αλκοτέστ είτε για έναν τυπικό έλεγχο. Συμφωνώ και στα δύο!!!
Σε αυτό όμως που δεν συμφωνώ είναι ότι βρίσκουν μέρη τα οποία δεν υπάρχει επαρκές φωτισμός π.χ. πρίν λίγο (04.05) γύρισα απο την παραλία της Κατερίνης όπου στην περιοχή Περίσταση και λίγα μόλις μέτρα την στροφή βλέπω σε σκοτάδι σχεδόν έναν φακό να μου παίζει το σήμα για να σταματήσω, υπόψιν δεν μπορούσα να διακρίνω ούτε στολές ούτε φωσφορούχα και το σημαντικό που πάντα το κάνουν βάζουν το περιπολικό παράπλευρα χωρίς να φαίνεται. Αφού τους ρώτησα γιατί κάνουν αυτό το πράγμα ο Αστυνομικός μου απάντησε απλά την δουλειά μας κάνουμε. Υπόψιν σε αυτό το σημείο 100 μέτρα ποιο κάτω υπάρχει κυκλικός κόμβος με έντονο φωτισμό!! Αφού έφυγα απο εκεί (φυσικά και δεν ήμουν πιωμένος) μόλις μπήκα στην Πόλη μέσα στο στενό του Ευκαρπίδη σε δρόμο που δεν έχει καλό φωτισμό πάλι τα ίδια... να σας ενημερώσω απλά ότι πριν τον Ευκαρπίδη στα 170 μέτρα είναι η Κεντρική Πλατεία της Κατερίνης. Θα σας παρακαλέσω κύριε Υπουργέ να ενημερώσετε τον Διοικητή της Αστυνομίας Κατερίνης να ενημερώσει τους Αστυνομικούς τα μπλόκα να τα έχουν σε ΦΩΤΙΣΜΕΝΕΣ περιοχές μετά την Δύση του ΗΛΙΟΥ και ο λόγος είναι απλός με όλα αυτά που ακούμε είναι πασιφανές σε μέρη που δεν υπάρχει φωτισμός να σε σταματάνε και εσύ να προσπαθείς να γίνεις Μάντης αν είναι αστυνομικός η κάποιος απατεώνας που θέλει να σε κλέψει!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!