tromaktiko: Την Πέμπτη το δημοτικό συμβούλιο

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Την Πέμπτη το δημοτικό συμβούλιο



Με 87 θέματα στην ημερησία διάταξη θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης την Πέμπτη 25 Αυγούστου... στις 14.00. Πρόκειται για την πρώτη συνεδρίαση του σώματος που θα πραγματοποιηθεί μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και θα μεταδοθεί απευθείας από τη Δημοτική τηλεόραση TV100.

Ανάμεσα στα θέματα, ξεχωρίζουν :
-Διόρθωση της υπ’ αρ. 978/4-7-2011 ΑΔΣ η οποία αφορά: Απόρριψη της ονομασίας ανωνύμου πλατείας (κοινόχρηστος χώρος πρασίνου) μπροστά στο εμπορικό κέντρο City Gate σε πλατεία ΤΡΥΦΩΝΟΣ ΤΖΕΚΗ (οδοί Δυτ. Εισόδου Κωλέτη, Κώτα Ρούλια) και έγκριση της ονομασία της, σε «Αφοι Μανάκη».
-Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου: «Ανέγερση κτιρίων με σκοπό την αξιοποίηση των ευρισκομένων επί των οδών: 1. Μοναστηρίου 53-55, 2. Μοναστηρίου 49α και 3. Πολυτεχνείου 33, Δημοτικών Οικοπέδων για τη στέγαση υπηρεσιών και δραστηριοτήτων του Δήμου Θεσσαλονίκης με το σύστημα της αντιπαροχής.
-Έκφραση σύμφωνης γνώμης για την τροποποίηση της υπ’ αρ. 139/2011 Απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Βρεφοκομείου Θεσσαλονίκης «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ» που αφορά στην έγκριση χορήγησης αντιμισθίας στην Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. του ιδρύματος και καταβολής αποζημίωσης στα μέλη του Δ.Σ. και της Εκτελεστικής Επιτροπής λόγω συμμετοχής στα συμβούλια.
-«46α Δημήτρια». Α) Έγκριση δαπάνης ποσού 189.180,00 € για αμοιβές καλλιτεχνών του προγράμματος «Σταυροδρόμι πολιτισμών – Μέση Ανατολή» του ΥΠ.ΠΟ.Τ. Β) Ψήφιση και διάθεση ισόποσης πίστωσης.
-Μετονομασία της οδού καθηγητού Π. Βιζουκίδη σε «Αγωνιστών Πανεπιστημίου».
-Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης στην οδό Δαγκλή.
-Απαγόρευση στάσης & στάθμευσης όλων των οχημάτων - για 4 μέτρα – έμπροσθεν του Αθλητικού Κέντρου της ΧΑΝΘ επί της οδού Νικολάου Γερμανού 3.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!