tromaktiko: «Αρχηγική» εμφάνιση Μοντέστο

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

«Αρχηγική» εμφάνιση Μοντέστο



Με γκολ και εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην Ίντερ συνδύασε την «παρθενική» του παρουσία ως αρχηγός του Ολυμπιακού ο Φρανσουά Μοντέστο.



Ιδανικό ήταν για τον Φρανσουά Μοντέστο το «ντεμπούτο» του ως αρχηγός του Ολυμπιακού! Ο Κορσικανός, ο οποίος από τους πρώτους κιόλας μήνες της θητείας του στον Θρύλο έχει ... «κολλήσει» το μικρόβιο του πρωταθλητισμού και του παίκτη, που απεχθάνεται την ήττα, έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις των οπαδών του Θρύλου.

Τη στιγμή όπου ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το ζήτημα με τους τρεις φετινούς αρχηγούς της πειραϊκής ομάδας, ο 33χρονος μεσοαμυντικός «κέρδισε πόντους» στο χθεσινό φιλικό κόντρα στην Ίντερ, το οποίο διεξήχθη επί ελβετικού εδάφους.

Ο Μοντέστο, ο οποίος φόρεσε για πρώτη φορά το περιβραχιόνιο του Θρύλου στο διάστημα που ακολούθησε της αλλαγής του Αβραάμ Παπαδόπουλου όχι μόνο ήταν από τους κορυφαίους σε απόδοση παίκτης της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά ευτύχησε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα του Ζούλιο Σέζαρ στην φάση του 68ου λεπτού και να συνδυάσει μ' ένα όμορφο όσο και αρκετά σημαντικό γκολ την παρθενική του παρουσία ως αρχηγός του Θρύλου. Έστω ακι από ...σπόντα!

www.katimagiko.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!