tromaktiko: Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος: «Διακοπές» στο πολιτικό του γραφείο, κάνει ο βουλευτής του ΛΑΟΣ

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος: «Διακοπές» στο πολιτικό του γραφείο, κάνει ο βουλευτής του ΛΑΟΣ



από το Γραφείο Τύπου
Σε αντίθεση με αυτούς που δεν δουλεύουν για τους Έλληνες, αλλά «δουλεύουν» τους Έλληνες.
Σε αντίθεση με εκείνους που διακηρύσσουν, ότι δήθεν «συμπάσχουν και υποφέρουν περισσότερο από αυτούς», ενώ δεν έχουν αφήσει …νησί για νησί, παραλία για παραλία και …κανό για κανό, ο Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος αρκέστηκε στα 2-3 μπάνια κατά την περίοδο διακοπής εργασιών της Βουλής.

Επειδή μάλιστα ο βουλευτής Αχαΐας του ΛΑΟΣ, είναι εισηγητής στα δύο κρίσιμα νομοσχέδια που θα συζητηθούν στην Ολομέλεια της Βουλής, το τελευταίο δεκαήμερο του τρέχοντος μηνός και στις αρχές Σεπτέμβρη, με αντικείμενο τους συνεταιρισμούς και τα αυθαίρετα, έχει δεχτεί και μελετά πολλές δεκάδες εισηγήσεις, από τους ενδιαφερομένους φορείς και πολίτες.

Παράλληλα, ο κ. Χρυσανθακόπουλος, εκφράζει την ικανοποίηση του για την ηθική αναγνώριση που του επιφύλαξε ο λαός της Αχαΐας μετά την ψήφιση από το ΠΑΣΟΚ του νόμου για τα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τον δικαίωσε ιστορικά, για την εισήγηση του, η οποία δυστυχώς αγνοήθηκε και ο ίδιος υπέστη αήθη επίθεση το 2002.

Μάλιστα για το θέμα αυτό ο βουλευτής, σημείωσε:
« Τώρα που οι περισσότεροι μου αναγνωρίζουν ότι τελικά είχα δίκιο που συγκρούστηκα με την ηγεσία του μεταλλαγμένου ΠΑΣΟΚ, ρίξτε επιτέλους μια ματιά στα επιβεβαιωμένα ντοκουμέντα που σας μοίραζα τα τελευταία χρόνια και που είναι επίσης δημοσιευμένα στο metharros.gr.»
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!