tromaktiko: Μετεγκατάσταση πυροσβεστικών αεροσκαφών απο Θεσσαλονίκη στην Αθήνα

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Μετεγκατάσταση πυροσβεστικών αεροσκαφών απο Θεσσαλονίκη στην Αθήνα



Η απόφαση του κ.Μπεγλίτη για την μετεγκατάσταση της Μοίρας πάρθηκε με βάση αυστηρά οικονομοτεχνικά κριτήρια, ψυχροί αριθμοί, προσθέσεις -αφαιρέσεις,διαιρέσεις και να το αποτέλεσμα.
Και ρωτάω σαν ενεργός πολίτης αυτής της έρμης χώρας λαμβάνοντας υπόψη τον όρο οικονομοτεχνικά κριτήρια, συμφέρει στην χώρα μας η συντήρηση 300 βουλευτών καθώς και η συντήρηση χιλιάδων διευθύνσεων, γραμματέων, υπαλλήλων που τους υποστηρίζουν; Συμφέρει στην χώρα μας η ύπαρξη τόσων υπουργείων, υπουργών, υφυπουργών, υπαλλήλων.

Οικονομοτεχνικά κύριοι δεν συμφέρει ούτε η ύπαρξη του στρατού και της αστυνομίας , ολοι γνωρίζουν ότι δεν είναι αυτός ο λόγος. Η παρουσία των πυροσβεστικών στην Θεσσαλονίκη που για να πραγματοποιηθεί χρειάστηκαν πέντε χρόνια, καίει στην κυριολεξία την Αθήνα γιατί αυτά είναι το πρώτης τάξεως μέσον προβολής που τόσο πολύ το έχει ανάγκη για την συντήρηση της η κάθε κυβέρνηση. Είναι άξιο απορίας ότι το γεγονός της αποστολής των Αεροσκαφών στο Ισραήλ τον Δεκέμβριο του 2010 απο την Θεσσαλονίκη πέρασε στα ψιλα γραμματα. Το Ισραήλ δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει την βοήθεια που τους προσφέραμε και απο την οποία το όφελος για την πατρίδα μας είναι ανεκτίμητο. Οι ίδιοι κύριοι που μια νύκτα του Δεκεμβρίου έστελναν 4 αεροσκάφη στο Ισραήλ κατά παράκληση του πρωθυπουργού τους για να αντιμετωπίσουν τις θανατηφόρες πυρκαγιές , οι ίδιοι κύριοι καταστρέφουν σε μια νύκτα 300 οικογένειες σαν επιβράβευση της επιτυχημένης αποστολής. Ο όρος κράτος των Αθηνών δυστυχώς ισχύει οι ντόπιες δυνάμεις θα πρέπει να αποτρέψουν αμέσως αυτή την απόφαση.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!