tromaktiko: Σχετικά με: "Δημοτική Αστυνομία Αθηνών και...κλήσεις!"

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Σχετικά με: "Δημοτική Αστυνομία Αθηνών και...κλήσεις!"



http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/08/blog-post_5321.html
Πρώτον το μέτρο με τα παρκόμετρα και τις κάρτες το είχε φέρει ο προηγούμενος δήμαρχος, οπότε τις ειρωνείες και χαρακτηρισμούς περί ενημερωμένου και...
καμινοπασόκου αλλού πέστες, εσύ μάλλον είσαι ο ανενημέρωτος. Λαθος εαν καταλαβες οτι υποστιρίζω το ΠΑΣΟΚ και τον δήμαρχό του.

Τζάμπα γκρινιάζεις για τις θέσεις λοιπόν, και δεν με απασχολεί καθόλου τι κάνει ή τι θα κάνει ο δήμαρχος. Οι θέσεις στάθμευσης ανήκουν στους μόνιμους κατοίκους του κέντρου και ο παλιός δήμαρχος έκανε ένα μέτρο το οποίο βοηθάει τους μόνιμους κατοίκους και το μέτρο αυτό το επικροτώ. Η κάρτα για μόνιμη στάθμευση είναι πολύ φθηνότερη από το να βάζει κάποιος το αμάξι του σε γκαράζ ιδιώτη. Όποιος άλλος θέλει να έρθει για οποιονδήποτε λόγο στο κέντρο ας πάρει ΜΜΜ. Δεν με ενδιαφέρει τι γίνεται στις άλλες περιοχές και αν δεν μπορεί να πάρει ο άλλος ΜΜΜ για να έρθει στο κέντρο.

Όσο για τα υπόλοιπα που είπες συνεχίζεις τις δικαιολογούλες του προηγούμενου Ελληνάρα. Τέρμα αυτά αγαπητέ. Ακου εκεί επιχειρήματα.... επειδή δηλαδή δεν μαζέψανε τον αλλοδαπό και τον παράνομο μαύρο με τα μαϊμού προϊόντα και τα σκουπίδια πρέπει εγώ να παρανομώ και να κάνω οτι μου γουστάρει ? Και όσο για το δικαστήριο επειδή είναι προφανές οτι απλά ψάχνεις πως να μου την πείς με επιχειρήματα της δεκάρας. Δικαίωμά σου είναι να προσφύγεις σε δικαστήριο για το οτιδήποτε πρόστιμο σου βάλει το κράτος, μόνο που αν επικαλεστείς τα παραπάνω επιχειρήματα δεν έχεις στον ήλιο μοίρα να πετύχεις τον στόχο σου, γιατί με την ίδια λογική θα έπρεπε εγώ να πηγαίνω να λιστεύω και να κλέβω επειδή η αστυνομία δεν μπορεί να πιάσει όλους τους λιστές, και πέρα από αυτό ακόμη και αν το γλιτώσεις το πρόστιμο από το δικαστήριο να ξέρεις οτι πάνω από 200 ευρώπουλα θα τα πληρώσεις στον δικηγόρο, αν γουστάρεις να τα σκας σε δικηγόρους μεγειά σου και χαρά σου πήγαινε σε δικαστήριο όταν φάς κλίση και πλήρωνε ένα μάτσο χρήματα.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!