tromaktiko: Νέα προγράμματα Aγιογραφίας & Ζωγραφικής στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Νέα προγράμματα Aγιογραφίας & Ζωγραφικής στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης



Ο Σύλλογος Μικρασιατών Ηλιουπόλεως και Ωραιοκάστρου “Οι Αετοί της Μικράς Ασίας” στην προσπάθεια του να διαφυλάξει,να καλλιεργήσει και να αναπτύξει τα ήθη και τα...
έθιμα του πολιτισμού της Μ.Ασίας καθώς και να βελτιώσει τους όρους και τις συνθήκες ζωής των τοπικών κοινωνιών Ηλιουπόλεως και Ωραιοκάστρου έχοντας στα σχέδια του την διοργάνωση και υλοποίηση ποικίλων δραστηριοτήτων σας ενημερώνει ότι ξεκινούν οι εγγραφές :

α) για την δημιουργία τμημάτων εκμάθησης Βυζαντινής Αγιογραφίας (με την παραδοσιακή τεχνική της αυγοτέμπερας) σε ειδικά εξοπλισμένο χώρο.

β) για την δημιουργία τμημάτων εκμάθησης Ζωγραφικής ενηλίκων (κλασσικής, πορτραίτα, τοπία) σε ειδικά εξοπλισμένο χώρο.

γ) για την δημιουργία παιδικών τμημάτων Ζωγραφικής (από 4 ετών και άνω) σε ειδικά εξοπλισμένο χώρο.

Γνωρίζοντας τις δύσκολες οικονομικές καταστάσεις που αντιμετωπίζουμε όλοι μας και έχοντας ως κύριο μέλημα μας το δικαίωμα όλων στην γνώση και στην μάθηση χωρίς διακρίσεις....σας ενημερώνουμε ότι η παρακολούθηση των αντίστοιχων τμημάτων θα γίνεται με την καταβολή ενός συμβολικού μηνιαίου ποσού.

Για την διευκόλυνση των κατοίκων και των δυο περιοχών σας ενημερώνουμε ότι έχουν διαμορφωθεί δυο χώροι όπου θα πραγματοποιούνται και θα φιλοξενούνται τα μαθήματα και οι δραστηριότητες του συλλόγου ένας σε κάθε περιοχή.

α) Ειδικός χώρος στην Ηλιούπολη
β) Ειδικός χώρος στο Ωραιόκαστρο

Ενημέρωση στα τηλέφωνα επικοινωνίας : 6972118091 , 6972118092 , 6974041462

Έναρξη τμημάτων Σεπτέμβριο και Οκτώβριο...
Παρακαλώ όπως εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας έγκαιρα για τον σωστό διαχωρισμό των τμημάτων και την εύρυθμη λειτουργία τους.

Τα μέλη του Συλλόγου
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!