tromaktiko: Απάντηση σε: "Ισλαμικές προσευχές και...ηχεία"

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Απάντηση σε: "Ισλαμικές προσευχές και...ηχεία"



Αγαπητή «ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ», αφού δεν έχεις κανένα πρόβλημα με τους Ισλαμιστές που συμπτωματικά η μεγάλη πλειοψηφία τους είναι... (αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/08/blog-post_3851.html) τα κατώτερα στρώματα των χωρών τους…., γιατί δεν παίρνεις κάνα-δύο στο σπίτι σου; Να τους δόσεις ένα-δύο δωμάτια, να τους ταΐζεις, να τους κάνεις χώρο προσευχής κλπ κλπ.

Μαγκιά σου που γουστάρεις αυτούς και όχι τους δικούς μας παπάδες (χα χα χα!!!), αλλά μάθε το εξής (αφού μέχρι τώρα δεν το έχεις καταλάβει ακόμα): Όταν γεννήθηκες, βρήκες την ΕΚΚΛΗΣΙΑ και τους ΠΑΠΑΔΕΣ ως ένα κομμάτι του ελληνισμού, ερχόμενο από τα βάθη του χρόνου (με τα όποια θετικά και αρνητικά τους στην κοινωνία μας)! Τους βρήκες, δεν στους επέβαλε κανείς! Και φυσικά δεν είσαι καθόλου (μα καθόλου) υποχρεωμένη να ζεις «μαζί τους». Ζεις άνετα, χωρίς να μπορεί να σε επηρεάσει η ΕΚΚΛΗΣΙΑ και οι ΠΑΠΑΔΕΣ στο παραμικρό! Είναι ΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ και οι ΠΑΠΑΔΕΣ είναι ΕΛΛΗΝΕΣ!!! Με όλα τα στραβά τους (όπως όλες οι κοινωνικές ομάδες…).

Τους βρήκες! Ως έλληνες! ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

400 χρόνια αγωνίστηκαν οι πρόγονοί μας, χύνοντας ατελείωτο αίμα ώστε η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ να ξανα-απελευθερωθεί μετά 1500 χρόνια περίπου (από Ρωμαϊκή+Βυζαντινή+Οθωμανική αυτοκρατορία). Και έρχεστε εσείς σήμερα να μας πείτε ότι «μετανιώσατε» που ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ η ΕΛΛΑΔΑ;;; Γιατί; Τι σου φταίει η ΕΛΛΑΔΑ; Τι κακό σου προκαλεί και θες να την ξαναδιαλύσεις;;; Πόσο κακό σου έχει κάνει η ΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ και οι ΠΑΠΑΔΕΣ και έχεις τόσο μίσος απέναντί τους;

Γουστάρεις ΙΣΛΑΜ; ’ντε να ζήσεις στο Πακιστάν κορίτσι μου και άσε εμάς εδώ στον πόνο μας να παλεύουμε με τη χούντα που μας έλαχε… Οι παπάδες σε μάραναν; Διαλύετε η χώρα μας, πήρε φωτιά το σπίτι μας κι εσύ γελάς με τους Παπάδες;

Δεν αξίζεις να λέγεσαι ΕΛΛΗΝΙΔΑ! Απόλαυσε τις τουρκικές σειρές των αμερικάνικων καναλιών μας και άσε μας να πεθάνουμε ΕΛΛΗΝΙΚΑ….

Υ.Γ.: Δες και αυτό, σε ενδιαφέρει: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/08/blog-post_504.html#more

ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ! (Έτσι τουλάχιστον νομίζει…)
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!