tromaktiko: Γουίλ-Τζέιντα Σμιθ: Το ροζ σκάνδαλο του καλοκαιριού!

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Γουίλ-Τζέιντα Σμιθ: Το ροζ σκάνδαλο του καλοκαιριού!



Λίγες μόνο ώρες μετά τις χωριστές ανακοινώσεις του Γουίλ Σμιθ και της επί 13 χρόνια συζύγου του, Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, σχετικά με τις... φήμες που ήθελαν το γάμο τους να αντιμετωπίζει προβλήματα και τον Μαρκ Άντονι να είναι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους (όλες οι πλευρές διέψευσαν κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα), το αμερικανικό περιοδικό «In Touch» κυκλοφόρησε με τον τίτλο «Δύο γάμοι καταστράφηκαν: Η Τζέιντα “έκλεψε” τον άντρα της JLo!» στο εξώφυλλό του. Σε ένα εκτενές άρθρο, το περιοδικό, μεταξύ άλλων, ισχυρίζεται ότι ο 49χρονος Γουίλ Σμιθ «έπιασε» πρόσφατα την 39χρονη σύζυγό του σε ένα από τα σπίτια της οικογένειας στο Λος Άντζελες, μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της στη σειρά «Hawthorne», Μαρκ Άντονι. Μάλιστα, πηγές του περιοδικού αναφέρουν ότι οι συνεργάτες της ηθοποιού στην ιατρική σειρά του τηλεοπτικού δικτύου «TNT» είχαν από καιρό παρατηρήσει στα γυρίσματα την ερωτική χημεία ανάμεσα σε εκείνη και τον συμπρωταγωνιστή της.

Εν τω μεταξύ, η ιστοσελίδα TMZ επιβεβαιώνει εν μέρει τις φήμες περί κρίσης στο γάμο του Σμιθ, καθώς με σημερινό δημοσίευμά της υποστηρίζει πως «ο Γουίλ Σμιθ και η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ αντιμετωπίζουν προβλήματα με το γάμο τους, ωστόσο ΔΕΝ έχουν αποφασίσει να χωρίσουν», προσθέτοντας πως η οικογένεια σχεδιάζει να φύγει για μερικές μέρες διακοπών, πιθανότατα σε μια τελευταία προσπάθεια των δύο σταρ να σώσουν το γάμο τους.

Αξίζει πάντως να αναφερθεί πως το πρωί της Πέμπτης, και ενώ ήδη είχε κυκλοφορήσει το «In Touch», το ζευγάρι εθεάθη να κάνει μαζί τα ψώνια του και να τρώει πρωινό στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια, χαμογελώντας στους παπαράτσι που τους εντόπισαν. Όταν μάλιστα ένας δημοσιογράφος ζήτησε από τον σταρ των ταινιών «Ali» και «Το κυνήγι της ευτυχίας» να σχολιάσει τις «γελοίες» φήμες, ο τελευταίος απάντησε χαμογελώντας «Μόλις το έκανες!», εννοώντας ότι συμφωνεί με τον χαρακτηρισμό «γελοίες».
www.mychannel.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!