tromaktiko: Σχετικά με: "Από Λαμία έφτασαν στον Πειραιά, για να κηδέψουν τον άνθρωπό τους!"

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Σχετικά με: "Από Λαμία έφτασαν στον Πειραιά, για να κηδέψουν τον άνθρωπό τους!"



Αφού λες ότι" δεν είμαι κοντά σε καμιά θρησκεία γιατί δεν με εκφράζει καμία τους" γιατί παίρνεις θέση με αρνητική σαφώς κριτική, μάλιστα, σε...
δογματικά θέματα; Με την ίδια λογική, να μην κάνουμε τέμενος για τούς μουσουλμάνους στην Αθήνα, αλλά να έρχονται στις Ορθόδοξες εκκλησίες, ..εναλλάξ με εμάς τους Χριστιανούς, άλλωστε η Κυριακή είναι εργάσιμη μέρα για αυτούς. Μετά, εκφράζεσαι απρεπώς για την Ιεραρχία, τούς ιερείς κτλ, αφού δεν σε ενδιαφέρει η ορθόδοξη εκκλησία τι σε κόφτει ανθρωπέ μου και έχεις γνώμη; Αθεος; Με γεια σου με χαρά σου, προσωπικό σου θέμα, αλλά μην ασχολείσαι με τα δικά μας πιστεύω. Τα περί " αγάπης, της ειρήνης και αλληλεγγύης " πού γράφεις είναι σωστά και κοσμικά, αλλά ο χώρος μιας Ορθόδοξης εκκλησίας είναι χώρος λατρείας όπου γίνονται τα μυστήρια της πίστεώς μας... Μην τα μπερδεύεις λοιπόν. Υπάρχουν δογματικές διαφορές με τους Καθολικούς κτλ, ώστε ακόμα και η συλλειτουργία ενός ορθόδοξου ιερέως με έναν καθολικό είναι αίρεση, πολύ αμφιβάλλω αν καταλαβαίνεις καί τί εννοώ.
Αν είχες καλή διάθεση θα εστίαζες και στα θετικά της Ορθοδόξου εκκλησίας μας: τα συσσίτια πού γίνονται σε όλες τις Μητροπόλεις, τα Γηροκομεία κτλ, για να μην αναφερθώ γιατί δεν θα καταλάβεις, - κι εύχομαι κάποτε να καταλάβεις, το ποιμαντικό έργο που επιτελούν τόσου πνευματικοί σε όλην την Ελλάδα.
Καλά λοιπόν έκανε ο Δεσπότης εκεί στην Λαμία, το αυτονόητο δηλαδή, και καλά θα κάνεις κι εσύ να μην μπερδεύεσαι εκεί που δεν ξέρεις ή μάλλον, εκεί που ιδεολογικά δεν το δέχεσαι και το αγνοείς, - "ξυπνάς " όμως ξαφνικά για να κρίνεις αρνητικά!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!