tromaktiko: Για άλλη μια φορά ΤΕΙ και ενώσεις αποφοίτων τους έκαναν άνω κάτω την τεχνική παιδεία

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Για άλλη μια φορά ΤΕΙ και ενώσεις αποφοίτων τους έκαναν άνω κάτω την τεχνική παιδεία



Το υπουργείο παιδείας απέσυρε μετά από αντιδράσεις των ΤΕΙ και διαφόρων ενώσεων αποφοίτων και πτυχιούχων την διάταξη που όριζε οτι τα πενταετή πτυχία των...
ελληνικών πολυτεχνείων πρέπει να θεωρούνται ισάξια με MSc δηλαδή μεταπτυχιακό. Η κυβέρνηση έχει χάσει τα αυγά και τα πασχάλια και υποκύπτει πλέον σε κάθε συντεχνία που μπορεί να υπάρξει. Από ΤΕΙ ΙΕΚ κολλέγια και ένα σωρό άλλους. Σκοπός όλων των παραπάνω συντεχνικών είναι να κλέψουν τα επαγγελματικά δικαιώματα των διπλωματούχων μηχανικών ωστέ να εξασφαλίσουν μεγαλύτερους τζίρους και να αποκλείσουν εν συνεχεία εμάς που περάσαε στις πανελλήνιες εξετάσεις με 19000 μόρια και προσπαθούμε να βγάλουμε τίμια το ψωμί μας σε αντίθεση με τους τεχνολόγους των 10000 και 11000 μορίων που πήραν πτυχίο με μαθήματα πολύ ευκολότερα του ΕΜΠ/ΑΠΘ και λιγότερης ύλης και με πτυχιακές εργασίες μαϊμού όπως και κάτι μεταπτυχιακά της δεκάρας.

Η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ είναι από τις χειρότερες κυβερνήσεις που έχουν υπάρξει ποτέ από το 1974 εως σήμερα. Θέλει να υποβαθμίσει το κύρος των διπλωμάτων μας και των σπουδών μας καθώς και τα επαγγελματικά μας δικαιώματα που προστατεύονται από το ΤΕΕ.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!