tromaktiko: ΑΠΑΝΤΗΣΗ στο "Τουριστικές επιχειρήσεις απασχολούν Αλβανούς μ' ένα ξεροκόμματο!"

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ στο "Τουριστικές επιχειρήσεις απασχολούν Αλβανούς μ' ένα ξεροκόμματο!"



Πραγματικα εχω αρχισει και αναρωτιεμαι σε τι κοσμο ζειτε ορισμενοι! Εσας αυτο που σας ενδιαφερει ειναι το ποσα δινουν στους αλλοδαπους που...
(αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/08/blog-post_3324.html) στην τελικη ωρα τους ηταν να επιστρεψουν στις χωρες τους μηπως βρει και κανενας ελληνας δουλεια? Οσο ρατσιστικο και αν σας ακουγεται αυτο! Κλαιγομαστε ολοι για την κριση και δινουμε τις δουλειες που υπαρχουν σε ξενους! Με αποτελεσμα ολα τα χρηματα οπως αναφερεται και στην αναρτηση να διοχετευονται στο εξωτερικο! Γιατι δε πιστευω να εχει κανεις σας την εντυπωση οτι τα χρηματα που παιρνουν τα ξοδευουν εδω! Αντιθετα τα στελνουν ολα στις χωρες τους κ εχουμε φτασει στο σημειο να μην υπαρχει καθολου ρευστο στην ελλαδα! Η αναρτηση μιλαει για ανασφαλιστους αλβανους που τους δινουν να ξεροκομματο! Σκεφτηκατε μηπως να κοιταξετε το τι δινουν στους ελληνες αντι να ανεβαζετε δημοσιευματα για να υποστηριξετε τους αλλοδαπους? Ειμαι 15 μηνες ανεργη και αυτο γιατι οι περισσοτεροι ζητανε ρωσιδες! Ακομα πλεον και σε θεσεις γραφειων! Για να εχεις δουλεια στην ελλαδα πρεπει η' να πας να γινεις barwoman (χωρις να υποτιμω οσες το κανουν) η' να μην πω κι εγω τι! Τι να σας πω πια? Κατσετε ολοι να υπερασπιζεστε τα δικαιωματα των αλλοδαπων κ αφηστε να σας ρημαξουν γιατι ορισμενοι το σηκωνετε! Να σας ενημερωσω ομως οτι και στους ελληνες δεν δινουν περισσοτερα απ' οτι στους αλβανους που γραφετε! Και αυτο το λεω απο προσωπικη μου εμπειρια..! Και να σας το πω και με νουμερα? Στις 2 τελευταιες δουλειες που πηγα για συνεντευξη ο ενας εδινε 16 ευρω το 6ωρο κ ο αλλος 300 ευρω το μηνα για καθημερινο οκταωρο! Και εννοειται και οι 2 χωρις ενσημα!
Αφου λοιπον... Εμεις οι ελληνες βρισκομαστε σε τοσο ευνοικη θεση.. Και εχουμε λυσει ολα μας τα προβληματα.. Καλα το κανετε φιλοι μου! Εχετε δικιο κ ζητω συγνωμη! Πρεπει ολοι μας να διαμαρτυρηθουμε για τους καημενους τους αλλοδαπους!

Αναγνώστρια
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!