tromaktiko: Οι μπαλωτιές "μαρτύρησαν" το μίνι οπλοστάσιο!

Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Οι μπαλωτιές "μαρτύρησαν" το μίνι οπλοστάσιο!



Οι μπαλωτιές που έριχναν, χθες το απόγευμα, πρόδωσε δύο Ρεθυμνιώτες, στο σπίτι του ενός εκ των οποίων, βρέθηκε ένα ... μίνι οπλοστάσιο!


Μετά από καταγγελία στην Άμεση Δράση για άσκοπους πυροβολισμούς στην περιοχή του Γάλλου στο Ρέθυμνο, αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ασφαλείας και του ΤΑΕ Ρεθύμνου έφθασαν στο σπίτι ενός 35χρονου, όπου βρισκόταν ο ίδιος μαζί με ένα 30χρονο φίλο του.
Οι αστυνομικοί διενήργησαν έρευνα στο σπίτι του 35χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα εύχρηστο πιστόλι μάρκας CLOCK διαμμ. 9 mm, ιδιοκτησίας του 30χρονου, το οποίο κατείχε νόμιμα με άδεια κατοχής από την Α.Δ Λασιθίουμ δύο εύχρηστες κυνηγετικές καραμπίνες, ιδιοκτησίας του 35χρονου τις οποίες κατείχε νόμιμα με σχετικές άδεις κατοχής από Υ.Α Ρεθύμνου, 3 γεμιστήρες, ένα ταχυγεμιστήρα και 18 πλήρη και εύχρηστα φυσίγγια του πιστολιού, 8 κάλυκες πιστολιού και 3 κάλυκες κυνηγετικού όπλου.
Οι μπαλωτιές, ωστόσο, στάθηκαν η αιτία, να αφαιρεθούν από τους δύο άνδρες οι άδειες κατοχής των όπλων, ενώ θα οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα Ρεθύμνου.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!