tromaktiko: Ιδιοκτήτες ταρίφες η κοινωνία σας σιχαίνεται !

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Ιδιοκτήτες ταρίφες η κοινωνία σας σιχαίνεται !



Πέτρες και ξύλα εναντίον τουριστικών λεωφορείων ρίχνουν ορισμένοι αλήτες-εγκληματίες ταρίφες. Υπάρχει στοιχειώδης έννομη τάξη στην Ελλάδα ή αυτή έχει εξαντληθεί και εξειδικευτεί ενάντια σε φανταστικούς αναρχικούς και κομμουνιστικούς κινδύνους; Υπάρχουν εισαγγελείς ή όλοι ασχολούνται με τους 19χρονους με τα γκαζάκια και τις 35αρες που τους έριξαν;...


Θυμίζω ότι σε αυτή την σελίδα έχω μιλήσει μέχρι και για σαμποτάζ από την πλευρά των εργαζομένων ως μέσο για την υπεράσπιση των συμφερόντων τους.

Οι εργαζόμενοι όμως στα ταξί έχουν δηλώσει ότι είναι ΥΠΕΡ της απελευθέρωσης των ταξί ώστε να πάψουν να είναι υπάλληλοι των αφεντικών τους οι οποίοι τους εκμεταλλεύονται βάναυσα.

Οι οδηγοί είναι οι εργαζόμενοι και όχι οι ιδιοκτήτες. Οι οδηγοί ωφελούνται από την απελευθέρωση των αδειών ταξί και δεν ζημιώνονται, όπως ωφελούνται και οι άνεργοι. Αλλά και κανείς να μην ωφελούνταν κανείς δεν έχει δικαίωμα να τολμά να απαγορεύει στους άλλους να κάνουν την δική του δουλειά, αυτό είναι χούντα.

Οι εργαζόμενοι μας ενδιαφέρουν και όχι οι ιδιοκτήτες. Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε η ιδιοκτησία να ισχύει μερικώς μόνο και συχνά επιλεκτικά για πολλά περισσότερα αγαθά τα οποία υποχρεωτικά θα έπρεπε να επιστρέφονται στο κράτος (ακόμη και κατοικίες). Ο λόγος που τέτοια σχέδια και σκέψεις δεν έχουν τύχει επαρκούς επεξεργασίας και ούτε έχουν γίνει επαρκώς κατανοητά είναι οι προκαταλήψεις των ανθρώπων και η προπαγάνδα του συστήματος.

Κάποτε οι άνθρωποι (αν αυτή η κοινωνία εξελιχθεί προς την σωστή κατεύθυνση) θα κοιτάνε πίσω στην εποχή μας και θα βλέπουν μια ανάλογη βιαιότητα που βλέπουμε και εμείς όταν διαβάζουμε και μαθαίνουμε για τις σταυροφορίες ή το κάψιμο μαγισσών στον Μεσαίωνα.

Στα πλαίσια αυτά θα πρέπει η οποιαδήποτε στοιχειωδώς δημοκρατική κυβέρνηση υπάρχει ή θα υπάρξει, να "λιώσει" τους ιδιοκτήτες ταξί, να μην τους αφήσει να πάρουν ούτε ανάσα, να μην διευκολύνει ούτε αυτούς που πλήρωσαν για τις άδειες την τελευταία τριετία και υποτίθεται δεν τις έχουν αποσβέσει. Να μην υποχωρήσει πουθενά και σε τίποτα.

Κανένα έλεος και καμία διαπραγμάτευση με όσους οδηγηθούν σε βιασμούς, φόνους και καταστροφές με στόχο να υπερασπίσουν το δήθεν αποκλειστικό τους δικαίωμα στην εργασία!! Και μόνο που το γράφω εξοργίζομαι, ότι δηλαδή υπάρχουν άνθρωποι που με την χρήση κάθε βιαιότητας απαιτούν από τους άλλους να τους υπηρετούν ως υπάλληλοι.

Να συλλάβουν λοιπόν όσους προβούν σε τέτοιες έκνομες ενέργειες και να τους κλείσουν μέσα. Να τους βλέπουν τα παιδιά τους στην φυλακή και να τους σιχαίνονται όπως σιχαίνεται σήμερα όλη η κοινωνία κάθε ιδιοκτήτη ταρίφα που διαπράττει τέτοια αδικήματα.

Αλλά η Ελλάδα είναι τόσο μπο*ρδέλο που τελικά όλο και κάποιος Σαμαράς θα έρθει για να επαναφέρει τα πράγματα στην πιο αισχρή καπιταλιστική μορφή που ήταν πριν και να τους δικαιώσει εκ των υστέρων.


http://greekrider.blogspot.com/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!