tromaktiko: Δήλωση του Ν. Κακλαμάνη για το Ίδρυμα Αστέγων

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Δήλωση του Ν. Κακλαμάνη για το Ίδρυμα Αστέγων



από το Γραφείο Τύπου  
Με αφορμή τη προβληματική λειτουργία του Ιδρύματος Αστέγων του Δήμου Αθηναίων, ο επικεφαλής της παράταξης «Αθήνα Πόλη της Ζωής μας», Νικήτας Κακλαμάνης έκανε την ακόλουθη δήλωση...
«Επί τέσσερα χρόνια, μαζί με τους συνεργάτες μου και πλήθος εθελοντών, δημιουργήσαμε ένα πρότυπο κοινωνικό-προνιακό δίκτυο, που παρείχε πολλές και ποιοτικές υπηρεσίες στους έχοντες ανάγκη συμπολίτες μας, Έλληνες και αλλοδαπούς. Γι’ αυτά όμως θα μιλήσουμε, όταν η δικαιοσύνη καταλήξει στο πόρισμα της.

Χρειάστηκαν μόλις επτά μήνες για να πληγεί η αξιοπιστία του «Ιδρύματος Αστέγων» και γι’ αυτό φέρει καίρια την ευθύνη ο κ. Καμίνης, με τους συνεργάτες του.

Σήμερα, μπροστά στο ενδεχόμενο, από αύριο να υπάρξει ουσιαστικός κίνδυνος, περίπου χίλιοι πεντακόσιοι (1.500) συμπολίτες μας, να μείνουν χωρίς φαγητό, κάνω έκκληση προς όλους τους φορείς που δύνανται και επιθυμούν να βοηθήσουν, ώστε να ξεπεραστεί το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Ιδιαίτερα δε, απευθύνομαι στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και τους συνεργάτες του, αφού γνωρίζω από την άριστη συνεργασία που είχα μαζί τους επί τέσσερα χρόνια, ότι και μπορούν και θέλουν να σταθούν αρωγοί, έστω προσωρινά, για μην πεινάσουν, οι συνάνθρωποι μας.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!