tromaktiko: Ο Τοροσίδης κρίνει την αρχηγία

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Ο Τοροσίδης κρίνει την αρχηγία



Η υπόθεση του Βασίλη Τοροσίδη θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την σειρά εκλογής των τριών φετινών αρχηγών του Ολυμπιακού.
Σε περίπτωση παραμονής του ο 26χρονος διεθνής αμυντικός θα είναι ο πρώτος αρχηγός.
Ο Βασίλης Τοροσίδης θα αποτελέσει τον καταλύτη των εξελίξεων, που αφορούν την φετινή αρχηγία του Ολυμπιακού. Η μεταγραφολογία που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες εβδομάδες γύρω από το πρόσωπο του διεθνούς αμυντικού του Θρύλου, με τελευταία ... υποψήφια τη Ρόμα, μοιραία έχει δημιουργήσει ζήτημα και το ευαίσθητο κομμάτι διαχείρισης των λεπτών ισορροπιών τόσο στα αποδυτήρια, όσο και στον αγωνιστικό χώρο.
Τη στιγμή, όπου λίγο – πολύ το θέμα των αρχηγών μοιάζει ξεκαθαρισμένο με την «τριάδα» των Βασίλη Τοροσίδη, Αβραάμ Παπαδόπουλου και Αριέλ Ιμπαγάσα να είναι οι επικρατέστεροι, το ξαφνικό «μπάσιμο» της Ρόμα για τον 26χρονο διεθνή αμυντικό, διαφοροποιεί σε σημαντικό βαθμό τα πράγματα σε ό,τι αφορά την εκλογή των τριών αρχηγών.
Σε περίπτωση κατά την οποία παραμείνει ο Τοροσίδης, αυτό θα είναι και ο πρώτος αρχηγός. Σε διαφορετική περίπτωση, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος προβάλλει φαβορί!
Ο τρίτος αρχηγός θα είναι, κατά πάσα πιθανότητα ο Αριέλ Ιμπαγάσα, με τη περίπτωση του Όλοφ Μέλμπεργκ να προβάλλει ως εναλλακτική, λόγω της εμπειρίας του.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!