tromaktiko: Στην τελική ευθεία του Κάστρο

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Στην τελική ευθεία του Κάστρο



Καθοριστική αναμένεται αυτή η εβδομάδα για τον Αντρέ Κάστρο καθώς αν ο Πορτογάλος άσος δεν κλείσει στον Παναθηναϊκό είναι πολύ πιθανό να καταλήξει στη Σπόρτινγκ Χιχόν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «elcomercio.es» η ισπανική ομάδα έχει ήδη συμφωνήσει με τον 23χρονο μέσο, αλλά ακόμα η Πόρτο δεν έχει δώσει τη συγκατάθεσή της για την ολοκλήρωση της μετακίνησής του. Μάλιστα, οι Ισπανοί απορούν πως ο Παναθηναϊκός έχει τα χρήματα που απαιτούνται για τον δανεισμό του Κάστρο, αλλά αποδίδουν την ενδεχόμενη μετακίνηση του παίκτη στο «τριφύλλι», στον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Η Πόρτο πάντως, δεν σκοπεύει να κρατήσει τον Κάστρο στο δυναμικό της και επιθυμεί να τον παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού. Την ίδια ώρα στον Παναθηναϊκό έχουν καθυστερήσει να τελειώσουν με το συγκεκριμένο θέμα καθώς περιμένουν εξελίξεις με τον Νταμιέν Πλεσί. Οι διαπραγματεύσεις με την Ίνγκολσταντ έχουν «κολλήσει» με αποτέλεσμα η μεταγραφή του Κάστρο να βρίσκεται στον αέρα.

Και αυτό διότι αν δεν παραχωρηθεί ο Πλεσί είναι δύσκολο να προχωρήσει του Πορτογάλου. Ο Πλεσί έχει διαφορά στο οικονομικό κομμάτι με την γερμανική ομάδα, η οποία τα έχει βρει με τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» θέλουν να «ξεφορτωθούν» τον Γάλλο μέσο και του έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν τελειώσει το θέμα με τους Γερμανούς, τότε θα επιστρέψει και θα ανήκει στην ομάδα χωρίς να χρησιμοποιείται.

Άλλωστε, ο χρόνος πιέζει τον Φερέιρα, ο οποίος θα ήθελε να υπολογίζει τον Κάστρο στα πλάνα του για τις αναμετρήσεις με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο πλαίσιο των play off του Europa League.
http://www.gazzetta.gr/


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!