tromaktiko: Το σημερινό κουπόνι

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Το σημερινό κουπόνι



Δύσκολο το πρόγραμμα της Τρίτης, το οποίο απευθύνεται κυρίως σε αγγλικές αναμετρήσεις και στη Β’ Ιταλίας καθώς και στο πρωτάθλημα της Β’ Βραζιλίας. Τόσο στο αγγλικό Λιγκ Τρόφι, όσο και στο Λιγκ Καπ υπάρχουν ορισμένα φαβορί, όμως οι διαφορές δεν είναι σημαντικές και οι εκπλήξεις παραμονεύουν. Διαβάστε αναλυτικά στο Kingbet.gr


Στη Β’ Ιταλίας βρισκόμαστε μόλις στη δεύτερη αγωνιστική και οι ομάδες δεν έχουν δώσει σαφή αγωνιστικά δείγματα, οπότε θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις επιλογές μας.

Στην Αγγλία ένα από τα φαβορί είναι η Κόλτσεστερ σε τιμές κοντά στο 1.70, ενώ στο 1.60 προσφέρονται οι νίκες των γηπεδούχων Μπέρι και Μπόρνμουθ. Προβάδισμα διαθέτουν οι φιλοξενούμενες Σαουθάμπτον και Χάντερσφιλντ και έγιναν κινήσεις υπέρ της Μίλτον Κέινς Ντονς, ο άσος της οποίας πιέστηκε προς το 2.00.

Στη Β’ Ιταλίας ξεχωρίζει κάπως η γηπεδούχος Βαρέζε που θα υποδεχτεί την Κροτόνε, η οποία δεν τα πήγε καλά στην πρεμιέρα. Αισιοδοξία επικρατεί για τη γηπεδούχο Πάντοβα, ενώ οι άλλες αναμετρήσεις παρουσιάζουν σημαντικές δυσκολίες.

Στη Β’ Βραζιλίας αρκετοί είναι γηπεδούχοι που έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, όμως χρειάζεται προσοχή αφού σε ορισμένες περιπτώσεις οι διαφορές δεν είναι σημαντικές. Περισσότερο ξεχωρίζουν οι άσοι των ABC Νατάλ, Παρανά και Σάο Καετάνο, ενώ επικρατεί και αισιοδοξία για τη γηπεδούχο ΑΣΑ.

www.kingbet.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!