tromaktiko: Γενναία παρέμβαση του Σεβ. Μητροπολίτη Πατρών Χρυσοστόμου

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Γενναία παρέμβαση του Σεβ. Μητροπολίτη Πατρών Χρυσοστόμου



του Παναγιώτη Τελεβάντου
Γι’ αυτά είμαστε καλοί δυστυχώς. Αφού όλα πηγαίνουν πρίμα σε όλους τους τομείς έχουμε και το περιθώριο να...
παροργίζουμε το Θεό με τη διακωμώδηση των ιερών και των οσίων της πίστης μας.

Ασεβής θίασος περιοδεύει ανά το πανελλήνιο - πολλές φορές αναλώμασιν του δημοσίου - και διασύρει με αισχρές φανταστικές ιστορίες τον ιερό θεσμό του μοναχισμού.

Επομένως είναι απολύτως προς τιμή του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πατρών διότι ενήργησε τα δέοντα ώστε και το ποίμνιό του να διαφωτιστεί κατάλληλα αλλά και παραστάσεις προς τον Δήμαρχο της πόλης των Πατρών κ. Δημαρά έκανε ώστε να μη χρηματοδοτήσει την αισχρή παράσταση.

Εκφράσουμε τις πιο ειλικρινείς ευχαριστίες μας προς το Σεβασμιότατο Πατρών για την γενναία του παρέμβαση, αλλά και το δήμαρχο κ. Δημαρά για την αγαθή προαίρεση να εισακούσει την έκκληση του ποιμενάρχη της πόλεως.

Σεβασμιότατε Πατρών θα μας δώσετε ασύγκριτα μεγαλύτερη χαρά αν συνεργαστείτε με άλλους παραδοσιακούς Ιεράρχες για να ανακόψετε τη φόρα του διά τας αμαρτίας ημών Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου. Βλέπετε τι γίνεται! Γκρεμίζονται τα πάντα και ο Μακαριότατος μόνον μια έγνοια έχει! Πώς να υλοποιήσει τα σχέδια των άθεων κυβερνώντων. Πρέπει επιτέλους η Ιεραρχία να του βάλει φραγμό.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!