tromaktiko: Για τις αποφάσεις του δήμου Νέας Προποντίδας

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Για τις αποφάσεις του δήμου Νέας Προποντίδας



Στις δημοτικές εκλογές του 2010 ο απερχόμενος δήμαρχος για κομματικούς λόγους και χωρίς καμια αιτία εκανε ανάκληση άδειας καταστήματος αναμεσα στην πρωτη και...
δευτερη εβδομαδα των εκλογων παρανομα χωρίς την έγκριση του δημοτικου συμβουλιου σε εκλογικη περιοδο για ευνόητους λόγους.
Στις 12/5/11 σας επισυναπτουμε το εγγραφο της υγειονομικής υπηρεσίας μετα την αυτοψια που διενεργήθηκε στο χωρο και το μαγαζι συνεχισε να λειτουργει κανονικα και με την εγκριση της καινούργιας δημοτικής αρχής.
Στις 29/7/11 σφραγίστηκε το συγκεκριμενο καταστημα χωρίς να υπαρχει καμια καταγγελια εις βάρους του για την προηγουμενη αποφαση του απερχομενου δημαρχου κάνοντας επιδειξη δύναμης με τη συναίνεση του νυν δήμαρχου και ενω οι δικοι του υπαλληλοι συνεχιζουν να εργαζονται στο δημο σε θέσεις κλειδια αφήνοντας στο δρομο 25 υπαλλήλους και στιγματιζοντας ενα μαγαζι-καταστρέφοντας το σε μια κλειστη κοινωνια 7000 κατοικων.
Το μαγαζι ξεσφραγιστηκε μετα απο 13 ημέρες καθώς η υγειονομικη υπηρεσια σε νεα αυτοψια βεβαιωσε οτι δεν υφισταται λόγος σφράγισης του καταστήματος, και αναρωτιωμαστε αν ετσι απλα καταστρεφεται ενα μαγαζι σ αυτη την εποχη γιατι καποιοι ετσι το θελουν.



 


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!