tromaktiko: ΑΠΑΝΤΗΣΗ στο Σχόλιο σε: "Η αλήθεια για τον στρατό"

Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ στο Σχόλιο σε: "Η αλήθεια για τον στρατό"



Φίλε καραβανά θρασύδειλος είναι είναι κάποιος που ζει σε ένα κόσμο με χουντικά πρότυπα και ιδέες και παίζει με το μπαλάκι των ευθυνών...
(αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/08/blog-post_3477.html) Οι περισσότεροι καριερίστες από εσάς/μας είσαστε τσιράκια των πολιτικών που μας κυβερνούν.

Ο ενθουσιασμός σας τελειώνει στο βαθμό του Λοχαγού που από εκεί και πέρα κοιτάτε το που θα πολιτικοποιηθείτε για να μην χάσετε τα γαλόνια σας..Αρκετοί σαν και εσένα φίλε μου ξέρετε ΠΟΛΥ καλά ότι φαντάρος έχει ΠΟΛΥ μεγαλύτερη δύναμη εν καιρό της θητείας του.Πολλοί από εσάς νομίζετε ότι μιλάτε με υποδεέστερους ανθρώπους επειδή έχετε στο πέτο μια αράδα μπιχλιμπίδια..Να σου θυμίσω οτι τα μπιχλιμπίδια σας/μας έχουν δύναμη ΜΟΝΟ μέσα στο στράτευμα και όχι έξω.

Εκεί έξω είναι όλοι οι θρασύδειλοι που περάσαν - περνούν - θα περάσουν την θητεία τους και με τους οποίους πολλοί από εσάς ΔΕΝ έχετε θέση είτε σας αρέσει είτε όχι.Οι θρασύδειλοι που αναφέρεις είναι αυτοί που σου δικαιολογούν(και στον πληρώνουν ως Έλληνες πολίτες) τον μισθό σου κάνοντας της δουλείες που ΕΣΥ θα έπρεπε να κανείς επειδή ΕΤΣΙ στην βάρεσε εσένα και του δίνεις διαταγή να το κάνει αντί για εσένα..

Όλοι πλέον ξέρουμε ότι ο στρατός είναι ακόμα ποιο μαύρος από ότι είναι οι κυβερνήσεις γιατί το ζήσαμε από μέσα.

Λίγο σεβασμός συνάδελφε δεν βλάπτει στα παιδιά μας που στην ουσία δεν θα μάθουν κάτι άλλο από σκούπα και φασίνα για 12 μήνες.

Ένας απόστρατος Συντ/χης της 32ΤΠΝ
Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!