tromaktiko: Το χρονικό με Ζινιάκ και Μπέντνερ!

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Το χρονικό με Ζινιάκ και Μπέντνερ!



Πριν καλά – καλά τελειώσει το ενδεχόμενο απόκτησης του Αντρέ-Πιέρ Ζινιάκ, στον Ολυμπιακό δέχτηκαν πρόταση από την έταιρη αντίπαλό του, Άρσεναλ, η οποία τους παραχωρεί τον Δανό επιθετικό Νίκλας Μπέντνερ!

Στον Ολυμπιακό δυσκολεύτηκαν να πιστέψουν ότι οι Μασσαλοί τους παραχωρούν τον Ζινιάκ, και μάλιστα χωρίς καμία δέσμευση (πχ να μην αγωνιστεί στα μεταξύ τους ματς κλπ). Οι Πειραιώτες όμως έψαξαν την περίπτωση του 25χρονου βιρτουόζου άσου, και πήραν και επίσημα το «ΟΚ» από την Μαρσέιγ τονίζοντας τους ότι ο Γάλλος διεθνής μπορεί να παραχωρηθεί δανεικός χωρίς καμία απολύτως δέσμευση με μοναδική υποχρέωση να πληρώσουν το συμβόλαιό του, ύψους 3.5 εκ. ευρώ.

Μάλιστα, μέχρι το μεσημέρι ο Ολυμπιακός ενημερώθηκε ότι ο Ζινιάκ δεν είναι καθόλου αρνητικός στο να μετακομίσει στον Πειραιά, όμως λίγο αργότερα άρχισαν να αυξάνονται οι μνηστήρες. Δύο από αυτές τις ομάδες είναι η Σεντ Ετιέν και η Λοριάν. Πράγμα που δυσκόλευε τα πράγματα για τον Ολυμπιακό σε περίπτωση που έκανε κάποια κίνηση, ενώ το απόγευμα της Τρίτης τα γαλλικά μέσα τόνιζαν ότι ο 25χρονος άσος της Μαρσέιγ εξακολουθεί να μην είναι αρνητικός σε ενδεχόμενη κρούση του Ολυμπιακού, όμως τον δελεάζει η σκέψη της Σεντ Ετιέν.

Τελικά, λίγο αργότερα και ενώ στον Ολυμπιακό έχουν ψάξει αρκετά την περίπτωσή του και κοίταξαν όλες τις παραμέτρους (τους τραυματισμούς, την εξωαγωνιστική συμπεριφορά του και το γεγονός ότι προέρχεται από κέντρο αποκατάστασης βάρος, μια και είχε πάρει αρκετά κιλά μετά την τελευταία του επέμβαση) αποφάσισαν να μην κάνουν κάποια κίνηση.

Τελειώνει λοιπόν το σενάριο του Ζινιάκ και στα γραφεία του Ολυμπιακού «σκάει» ξαφνικά το όνομα του 23χρονου Δανού επιθετικού της Άρσεναλ, Νίκλας Μπέντνερ! Ο Αρσέν Βενγκέρ δεν τον έχει χρησιμοποιήσει καθόλου στα ευρωπαϊκά ματς κι έτσι μπορεί να αγωνιστεί κανονικά στο Champions League, ενώ φημολογείται ότι ο Αλσατός είχε... τον σκοπό του. Ποιος είναι αυτός; Να μπορέσει να τον πουλήσει. Ο Δανός πωλείται, αλλά η τιμή του φτάνει κοντά στα 10 εκ. ευρώ, όμως ο Ολυμπιακός πήρε την επιβεβαίωση ότι η πρόταση των Λονδρέζων μπορεί να σταθεί και με τον (ετήσιο) δανεισμό του παίκτη που μπορεί να φτάσει τα 3 εκ. ευρώ.

Όλα αυτά έγιναν το βράδυ της Τρίτης, και μέχρι τα μεσάνυχτα δεν υπήρχε κάποια εξέλιξη, ωστόσο πρέπει να θυμίσουμε ότι όσες καλές περιπτώσεις και να προκύψουν την τελευταία στιγμή, ο Ολυμπιακός δύσκολα θα προχωρήσει σε νέα μεταγραφή. Απλά καλό είναι να είμαστε λίγο επιφυλακτικοί - για τις ώρες που απομένουν – μια και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού... αγοράζει εκεί που δεν το περιμένεις και μάλιστα χωρίς να το πολυσκεφτεί...
http://www.gazzetta.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!