tromaktiko: Γυμναστείτε μέσα στη θάλασσα!

Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Γυμναστείτε μέσα στη θάλασσα!



Το νερό, εκτός από το να καθαρίσει, θεραπεύει και ανανεώνει. Το κρύο νερό έχει αναλγητικές ιδιότητες. Είναι συνεπώς ένας αποτελεσματικός τρόπος για να ανακουφίσετε τους πονεμένους μυς. Το ζεστό νερό από την άλλη συμβάλλει στην αύξηση της κυκλοφορίας, τονώνει τον μεταβολισμό και ζεσταίνει τους μυς μειώνοντας την ένταση. Όταν περιβάλλεστε από νερό, νιώθετε μια αίσθηση απελευθέρωσης. Γιατί να μην κάνετε μια βουτιά για να ανανεωθείτε; Δοκιμάστε τις θεραπείες του. νερού!
Θαλασσοθεραπεία
Το νερό της θάλασσας είναι πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία και συμβάλλει στην τόνωση της κυκλοφορίας, στη μείωση του στρες, στην ανακούφιση των μυϊκών πόνων και την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Θεραπεία επίπλευσης
Πρόκειται για μια ιδιαίτερα χαλαρωτική και αναζωογονητική θεραπεία που προβλέπει την επίπλευση στο νερό ή σε μια ειδική δεξαμενή με άλατα.

Υδροθεραπεία
Εντατική υδροθεραπεία για την καταπολέμηση του στρες, του άγχους, της ατονίας και των πόνων. Συμπεριλαμβάνει λουτρά, σάουνα, τζακούζι και αναζωογονητικούς ψεκασμούς.

Θαλάσσια αθλήματα
Ο τέλειος τρόπος για να κάψετε θερμίδες και να τονώσετε το σώμα σας. Με το beach volley μπορείτε να κάψετε μέχρι 200 θερμίδες σε μισή ώρα, ενώ με το σκι μπορείτε να φτάσετε τις 240...
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!